Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Minek örülnétek karácsonyra?
Sziasztok!
A barátommal már több, mint 1,5 éve vagyunk együtt, és fogalmam nincs mit vegyek neki karácsonyra. Sajnos nincs sok közös fotónk, mert valahogy egyikünk sem szereti kifejezetten ha fotózzák :D Ezért a fényképes ajándék tulajdonképpen ki van lőve. Nagyjából 10 ezer forintot tudok rászánni. Tavaly csináltam neki egy díszpárnát, kézzel, és nagyon imádta. Nagyon szereti az autókat, főleg a régebbi típusokat, mint a trabant. Nézegettem neten ajándékokat, találtam csoki ízű testfestéket, azt gondoltam megveszem, és biztos elhasználjuk (:D), de ezen felül még valamit szeretnék neki adni, de komolyan fogalmam sincs mit. Esetleg parfüm?
Figyelj végzősként nekem sincs több szabadidőm valszeg, mint neked. Az a 2 hét több mint elég egy ajándék megvásárlásához vagy elkészítéséhez.
Ismétlem november eleje van. Akkor már inkább a tanuláson járna az eszed. De tessék itt van egy közhely : Te ismered, neked kéne tudni minek örülne igazán. Szóval... ilyen kérdésre mégis mit vártál
Glock 17
Le mennék hídba ha megkapnám végre :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!