Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit veszel a párodnak karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit veszel a párodnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 23:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Mivel nincs, helyette a szegény gyermekeknek adományozok.
 2/12 anonim ***** válasza:
5%
Semmit, mert nincs párom. Páratlan vagyok. De tőled egy seprűt elfogadok.
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Egy zacskó kotont, hogy használhassam a segge likát
2014. nov. 16. 23:10
 4/12 Jázi :) ***** válasza:
Már vettem neki egy headset. mindig olyan ajándékot veszünk aminek van haszna is és tudom,hogy most erre vágyik de sajnálta így ünnepek előtt rá a pénzt :D De még kap mellé majd valamit csak nem tudom mit. :)
2014. nov. 16. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Felcsatolhatóst, ami vibrálással őt is izgatja :) Meg kinézett magának egy szép estélyit, és azt is megkapja.

24/F

2014. nov. 16. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
Ha az adományozásért felpontozás jár,akkor adományozok:D
2014. nov. 16. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincs párom, úgyhogy mások megajándékozásába folythatom magányom.
2014. nov. 16. 23:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Inget.
2014. nov. 17. 00:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy hűha jön a karácsony, felesleges csak azért költeni. Ha veszünk is valamit, azt nem azért tesszük, mert kötelező és nem szeretnénk erősíteni jobban a fogyasztói társadalmat. Nekem és Páromnak ugyanolyan nap, mint a többi, csak mert valaki azt mondta, még nem kell ünnepelni és felcímkézte ezt a napot. Az év többi napján is ugyanúgy szeretjük egymást, ha valamire szükségünk van, azt "ünnep" nélkül is megvesszük.

Párom azt kapja, hogy együtt lehetünk, hisz egymásnak ajándék vagyunk az élettől.

2014. nov. 17. 00:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Még nem tudom, de tényleg. Készíteni szeretnék valamit, de nem sokkal később ér haza, mint én, így ez kilőve.

Szerintem kap egy kedvenc/különleges sört, meg még valami apróságot.

2014. nov. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!