Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit veszel a párodnak karácsonyra?
Felcsatolhatóst, ami vibrálással őt is izgatja :) Meg kinézett magának egy szép estélyit, és azt is megkapja.
24/F
Attól, hogy hűha jön a karácsony, felesleges csak azért költeni. Ha veszünk is valamit, azt nem azért tesszük, mert kötelező és nem szeretnénk erősíteni jobban a fogyasztói társadalmat. Nekem és Páromnak ugyanolyan nap, mint a többi, csak mert valaki azt mondta, még nem kell ünnepelni és felcímkézte ezt a napot. Az év többi napján is ugyanúgy szeretjük egymást, ha valamire szükségünk van, azt "ünnep" nélkül is megvesszük.
Párom azt kapja, hogy együtt lehetünk, hisz egymásnak ajándék vagyunk az élettől.
Még nem tudom, de tényleg. Készíteni szeretnék valamit, de nem sokkal később ér haza, mint én, így ez kilőve.
Szerintem kap egy kedvenc/különleges sört, meg még valami apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!