Mit adsz a párodnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Hány éve vagytok együtt? Sokat változtak az ajándékozási szokásaitok? :)2011. dec. 23. 11:25
1/5 anonim válasza:
Két éve vagyunk együtt Jagermeister-t
Az előző évekhez képest, igen sokat változtak. Belefáradtam, hogy mindenáron mindenkinek a személyiségéhez illő ajándékot vegyek és ezért nem kapok hálát, csak leb*szást, hogy ez nem jó az nem jó... ezt legalább megtudják inni.
2/5 anonim válasza:
övet (magának sajnálta megvenni,mert drága), asztali kütyüt,játékot (néha nagy gyerek)
karácsonykor névnapja is van,arra egy faliórát (kocsikerék formájú sötétben világit),üveg pezsgőt,és egy csokit
egy éve vagyunk együtt
3/5 anonim válasza:
Ez lesz a 6. karácsonyunk. Az elején dísztárgyakat vettünk egymásnak, most már így, két gyerek után már erősen eltolódott a hasznos kategóriába.
Most pl két csomag patront kap az elektromos cigijébe.
5/5 anonim válasza:
11 éve vagyunk együtt, sokat változtak a szokások, az elején az illatszer, plüssállat, majd később a karóra, ékszer kategória volt. Most egy távirányítót vettem neki a tv-hez, gyerek mellett nem fér anyagilag bele több, de tudom, hogy ezt már régóta szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!