Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan adjam egy fiú tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam egy fiú tudtára hogy szeretem őt?

Figyelt kérdés

Egyik fiú osztálytásamba vagyok szerelmes de nem igen merek lépni mert félénk vagyok (volt pár csalódásom) nem feltétlen verbálisan értem ezt. Gesztusokkal esetleg vagy apróbb jelekkel hogyan közöljem vele igy finoman hogy szeretem de mégse kelljen szerelmet vallanom neki. Nagyon jóba vagyok ezze a fiúval. Gyakran megyek vele egy busszal haza meg ilyenek. Suliban is a közelemben van folyton.

U.i: akik a mellkidobást és más ilyen jellegű dolgot ír lécci kiméljen meg:)) 17/L

2014. nov. 19. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

ezen besírtam :'D

mellesleg tuti kamu.

2014. nov. 19. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
??
2014. nov. 19. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezdj el olyan témákról beszélgetni vele h vlt e barátnője meg ilyenek meg h neked sincs most ez

el eggyüt felveted h "milyen féle csajok jönnek be neked" így megkérdezed és aztán megkérdi ő is és elmondod :D vagy csak azt amik rá jellemzőek...

2014. nov. 19. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!