Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat lehet 14 éves lány és 20 éves srác között?
Figyelt kérdés
Erre lennék kiváncsi ,hogy lehetséges ilyen?Vagy a srác csak ki akarna használni a lányt?valakinek volt már igy kapcsolata ilyen felálásban esetleg ismerősei között és mi lett később velük ?2014. nov. 13. 14:42
11/27 anonim válasza:
igazából ha nem élnek szexuális életet akkor nincs vele baj...elmondom neked ismerek olyan 13 éves lányt hogy sokkal érettebben gondolkodik mint sok 30-40-es nő...nem mindenki gyerek attól mert fiatal...én pl 14 évesen eldöntöttem nagyon sok dolgot az életben...21 vagyok és eddig tartom magam hozzájuk...inkább érettség a fontos nem a kor...hisz látod itt is írnak 20+-os emberek olyan kérdéseket, hogy a általános iskola 4. osztályában már tudniuk kéne...
12/27 anonim válasza:
Szia!Szerelem lehet, de a kapcsolat legtöbbször halálra van ítélve. Ennek az az oka,hogy egy 20éves srác már "érettebb",már a karrierjére koncentrál és idővel olyan igényei lehetnek, amit mondjuk egy 14 éves lánynak még nem kellene bevállalnia(szexuálisan például).Egy 20 éves már felnőtt,utazgat a haverjaival míg egy 14 éves még jócskán a szüleitől függ.Idővel a srác megunná ezt, hogy nem vihet el akármikor, vagy ha akár évekig is együtt maradnak és a fickó már a családalapítást tervezgeti, de a lány épp hogy érettségizik..hát...nem.A másik verzió, hogy csak ki akarja használni,ezt innen nem lehet megmondani.
13/27 anonim válasza:
Nem a szellemi érettség van vitatva...
14/27 anonim válasza:
nem kell testiséget vinni a kapcsolatba, ha a lány még fejletlen...addig a srác csinálja magának...hisz látod itt is vannak még 20 meg 30+ szüzek...meg vannak a vallásosak akik 25 évesen még maguknak se csinálják...látod van olyan lány akire megéri várni...
15/27 anonim válasza:
Szerintem tinikorban nem igazán működik az ekkora korkülönbséggel. 15évesen volt egy barátom aki 22éves volt, hiába volt a gondolkodása és a viselkedése hasonló az enyémhez, hamar rájöttem, hogy """gyerek""" vagyok még hozzá képest, a céljaink rövid és hosszútávon is nagyon mások.
16/27 anonim válasza:
mukodhet,de elotte ismerd ki jol a fiut!:) baratom es koztem is 3ev van:) 16/L
17/27 anonim válasza:
Hát szerintem a fiú csak kihasználja. Kivéve akkor ha mondjuk a fiú nem a korához van felnőve. Ezt úgy értem,hogy se külsőleg se agyilag nincs olyan szinten mint egy 20 éves. Ha ez így van akkor szerintem nincs baj. Viszont ha a fiú túl érett és a lány nem akar olyan dolgokat amiket a fiú igen akkor bele se kezdjenek a kapcsolatba.
18/27 anonim válasza:
sztem ez attól nagyban függ,h a két személy mennyire komolyan gondolja a másikkal,illetve mit képes feladni és mit megtenni a másikért. Én 16voltam,a párom 22 és méh mai napih együtt vagyunk és eljegyzést tervezünk!
19/27 anonim válasza:
20 még túl fiatal, esetleg 23-25-től.
20/27 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt a kérdést komolyan tettem fel szóval komoly válaszokat várok.
2014. dec. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!