Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban nincs szerelem szex nelkul?
Tudom, nem könnyű elfogadni,Miquel, mert te több évtizede eszerint a babona szerint élsz, és nem tudod már megváltoztatni. Azt hiszed, hogy a belsőelválasztású mirigyeid az isteneid:D
Ők, a mirigyek "mondják" meg neked, az Igazságot, ők rángatnak zsinóron, talán még azt is ami a világon a legcsodálatosabb, a szerelmet is ilyen mirigyváladéknak fogod fel:D
Sajnál(tam)régen azokat akik ebben a téveszmében élik le az életüket,de ma már inkább nagy ívben teszek rá, mert meguntam :D :D :D
Engem nem a hormonok irányítanak, és a gondolkodásom nem az agyam váladéka, mindezek a szellemi tevékenységek NYOMÁN, következményként vannak, okozatként.
Tudati eredetű minden, a szellem mélyül bele a sűrűbb részbe, az anyagba (de az is tudat, a nem láthatóból keletkezik a látható) Ezért tudunk alkotni, dolgozni és emberi méltósággal éli. Ezért vagyunk Isten gyermekei.
*
Kérdező: jó, hogy szerelmes vagy, és úgy jó, ahogy van, még ha most fáj is. Még 10-20 év múlva is az emlékezés aranyfüstlemezén át átmelegíti a szívedet.
Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem,
hej, mért nem virágoztál minden fa tetején?
Minden fa tetején, diófa levelén,
hej, hadd szakasztott volna minden, szegény legény.
Lám én szakasztottam, de elszalasztottam,
hej, utána futottam, de el nem foghattam.
( magyar népdal, Erdélyi János gyűjtésében)
szerintem a szex az csak a hab a tortán
azzal lehet valamit megkoronázni, de olyan nincs, hogy valaki szex kközben szeret bele a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!