Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valoban nincs szerelem szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban nincs szerelem szex nelkul?

Figyelt kérdés
mielot ithagyom az oldalt egy utolso kerdes. olvastam itt egypsze hogy nincs igazi szerelem szex nelkul tenyleg igy lenne? O m6

2014. nov. 11. 10:41
1 2
 11/20 PearlDiver ***** válasza:
Több lányba is voltam már szerelmes anélkül hogy lefeküdtem volna velük. De tény hogy a szexualitás sokat dob a szerelmi vonalon :-)
2014. nov. 11. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Lótüdőt, kedves 10-es.
2014. nov. 11. 16:00
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
[felőlem éld úgy az életed, ezzel a babonás téveszmével, kedvetlen Miquel :D ]
2014. nov. 11. 16:05
 14/20 A kérdező kommentje:
hat koszonom mindenkinek. neked is miquel teny hogy szex nelkul de szerelmes vagyok es hogy mikor mulik el az nagy titok. sziasztok!
2014. nov. 11. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Tudom, nem könnyű elfogadni, de élheted akármilyen tudatosan a életedet, akkor is a hormonok irányítanak.
2014. nov. 12. 09:20
 16/20 anonim ***** válasza:
32%

Tudom, nem könnyű elfogadni,Miquel, mert te több évtizede eszerint a babona szerint élsz, és nem tudod már megváltoztatni. Azt hiszed, hogy a belsőelválasztású mirigyeid az isteneid:D

Ők, a mirigyek "mondják" meg neked, az Igazságot, ők rángatnak zsinóron, talán még azt is ami a világon a legcsodálatosabb, a szerelmet is ilyen mirigyváladéknak fogod fel:D

Sajnál(tam)régen azokat akik ebben a téveszmében élik le az életüket,de ma már inkább nagy ívben teszek rá, mert meguntam :D :D :D

Engem nem a hormonok irányítanak, és a gondolkodásom nem az agyam váladéka, mindezek a szellemi tevékenységek NYOMÁN, következményként vannak, okozatként.

Tudati eredetű minden, a szellem mélyül bele a sűrűbb részbe, az anyagba (de az is tudat, a nem láthatóból keletkezik a látható) Ezért tudunk alkotni, dolgozni és emberi méltósággal éli. Ezért vagyunk Isten gyermekei.

*

Kérdező: jó, hogy szerelmes vagy, és úgy jó, ahogy van, még ha most fáj is. Még 10-20 év múlva is az emlékezés aranyfüstlemezén át átmelegíti a szívedet.

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem,

hej, mért nem virágoztál minden fa tetején?

Minden fa tetején, diófa levelén,

hej, hadd szakasztott volna minden, szegény legény.

Lám én szakasztottam, de elszalasztottam,

hej, utána futottam, de el nem foghattam.

( magyar népdal, Erdélyi János gyűjtésében)

2014. nov. 12. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

szerintem a szex az csak a hab a tortán

azzal lehet valamit megkoronázni, de olyan nincs, hogy valaki szex kközben szeret bele a másikba.

2014. nov. 12. 20:36
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Na, megint belesétáltam a csapdába: fiatallal vitatkozom. Pedig ők mindig mindent jobban tudnak. Emlékszem, hiszen én is voltam fiatal, s ugyanilyen könyörtelenséggel mondtam minden tőlem idősebb fölött ítéletet. Legyen tiéd az utolsó szó, nem vitázom tovább. Majd te is rájössz.
2014. nov. 12. 20:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Aki reménytelenül szerelmes valakibe, az nem kap szexet. De ha kölcsönös a szerelem, már hogyne lenne szex!!
2014. nov. 14. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
De van,ezt egy filmel megtudom erösiteni.
aug. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!