Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lenne a baj, vagy normális ez a kirohanás?
A páromról és a tancpartneréről lenne szó.
Sajnos külön városban élünk,nem tudtuk megoldani,hogy egymással táncoljunk.
A csaajszi nem nagy szám,"vagány" ,közös a zenei izlesük.
1,azaz Egy honapja ismeri a parom,puszi-puszi..ok. A csaj meghivta egy szulinapi bulira,erre a parom nem azt mondta,hogy nem mert velem lesz,hanem mert pokerezik. Rendben.
Egyutt!!mentek el ruhat probalni(mondtam neki hogy unatkozni fog-velem sem szeret wlmenni vasarolni)erre kozolte,hogy tok jo volt,minden szupi..
A szalagavato utan lesz egy aftrer amire mi elmegyunk es mondta nekem a parom h elkellene hivni(es el is fogja) a tancparjat,mert illendo..mondom neki,nekem kicsit szarul esne,ha ott lenne. ..Azert is.
Szerintetek? velemenyt szeretnek kerni,bocsanat az ekezet miatt,csak kicsit igy is ideges vagyok :( koszi a valaszokat
Én nagyon elnéző lennék a bnőmmel, de ennyire még én se sztem.
a vásárlásos dolog is fura, de egy afterre már biztos nem hívtam volna el sztem, hacsaknem a párjával jönne, főleg, ha ennyit mondanál (bnőmként), h neked szarul esne.
én nem ismerem a párod, lehet, h ő is csak barátilag ismerkedik más csajokkal max., mint én, de sajnos ez már kicsit sok, engem bnőm egy sima italra nem engedett el egy csajjal, igaz csúnya oldalról ismertem a csajt, s volt barátja is, s egyértelmű, h baráti tali lett volna, szóval ezek alapján vágod, h mit gondolok erről, ez lehetséges, h fülig beleszeretett a csajba, bár ne legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!