Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban nincs szerelem szex nelkul?
nőknél lehet, férfiaknál nem.
Nők beleszeretnek elvileg jobban a partnerükbe, ha már szeretik és lefekszenek vele.
Férfiaknál ez csak testiség, jobban élvezik - szerelemből - de ez lelkileg nem hoz közelebb a nőhöz.
A 3-as oltári baromságot írt. Attól még, hogy ő maga egy sekélyes barom, attól még más férfinak igen is lehetnek tiszta, és szexualitástól mentes érzelmeik.
Én például még szűz vagyok, de több éven keresztül hihetetlenül szerelmes voltam egy lányba, aki csak barátként kezelt.
5. értelmezd a kérdést.
Én is férfi vagyok, de még előbb voltam szerelmes, mint ahogy lefeküdtem a csajjal.
Ketté kéne választani a kérdést. Attól függ, hogy volt-e már előtte szex, tehát ha volt és most nincs, attól még működhet-e egy szerelem, vagy a másik, hogy még nem volt szex és meddig bírja a szerelem ha testileg viszonzatlan.
Elsőnél valami gond van. Eltűnt a vágy, vagy mi?
Második simán lehet, sőt, nemes. Mint minden nemes cselekedet, lehet úgy is tekinteni rá, mint hülyeségre (minek adja át a hülyegyerek a helyét, most állhat amíg be nem ér a busz, stb.) elhatározás kérése: neki, vagy inkább a lelkének megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!