Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valoban nincs szerelem szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valoban nincs szerelem szex nelkul?

Figyelt kérdés
mielot ithagyom az oldalt egy utolso kerdes. olvastam itt egypsze hogy nincs igazi szerelem szex nelkul tenyleg igy lenne? O m6

2014. nov. 11. 10:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát szerelem meg vágy lehet szex nélkül is .. de a testiség hoz még közelebb egymáshoz ..
2014. nov. 11. 10:44
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
dehogy nincs - ott a sok reménytelen, beteljesületlen szerelem, melyekről a költők írnak gyönyörű verseket.
2014. nov. 11. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

nőknél lehet, férfiaknál nem.

Nők beleszeretnek elvileg jobban a partnerükbe, ha már szeretik és lefekszenek vele.

Férfiaknál ez csak testiség, jobban élvezik - szerelemből - de ez lelkileg nem hoz közelebb a nőhöz.

2014. nov. 11. 10:55
 4/20 anonim ***** válasza:
De, van.
2014. nov. 11. 11:00
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

A 3-as oltári baromságot írt. Attól még, hogy ő maga egy sekélyes barom, attól még más férfinak igen is lehetnek tiszta, és szexualitástól mentes érzelmeik.

Én például még szűz vagyok, de több éven keresztül hihetetlenül szerelmes voltam egy lányba, aki csak barátként kezelt.

2014. nov. 11. 11:04
 6/20 anonim ***** válasza:

5. értelmezd a kérdést.

Én is férfi vagyok, de még előbb voltam szerelmes, mint ahogy lefeküdtem a csajjal.

2014. nov. 11. 11:08
 7/20 anonim ***** válasza:

Ketté kéne választani a kérdést. Attól függ, hogy volt-e már előtte szex, tehát ha volt és most nincs, attól még működhet-e egy szerelem, vagy a másik, hogy még nem volt szex és meddig bírja a szerelem ha testileg viszonzatlan.

Elsőnél valami gond van. Eltűnt a vágy, vagy mi?

Második simán lehet, sőt, nemes. Mint minden nemes cselekedet, lehet úgy is tekinteni rá, mint hülyeségre (minek adja át a hülyegyerek a helyét, most állhat amíg be nem ér a busz, stb.) elhatározás kérése: neki, vagy inkább a lelkének megéri-e.

2014. nov. 11. 11:18
 8/20 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat nagyon hasznosak.
2014. nov. 11. 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:
A szerelem érzetét egy oxitocin nevű hormon okozza. Ez szex nélkül is termelődhet, viszont az orgazmus során szintén ilyen hormon szabadul fel. Tehát a meglévő szerelmet mélyíti el, pecsételi meg a szexuális együttlét. Viszont (főleg férfiak esetében) előfordulhat plátói szerelem, amikor valamilyen oknál fogva nem lehetnek egymáséi. Ez is lehet olyan mélységű, hogy egy életen át elkíséri az illető férfit, és sohasem tud szabadulni tőle.
2014. nov. 11. 12:52
 10/20 anonim ***** válasza:
a hormonhatások már következményei a tudati dolognak, könyörgöm
2014. nov. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!