Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem engedik a szulei az egyuttalvast?
Ezek szerinted miért nem értelmes válaszok?
Azt vártad,hogy elkezdjük skandálni,hogy milyen szemetek a szüleitek?
Elfogadod vagy sem,ők még felelősséggel tartoznak érted,mert ha valami történik,akkor őket veszik elő,róluk csámcsognak.
Tudod mit, kérdező? Nem fogok veled vitatkozni, mert én egy sikeres ember vagyok, rengeteg mindent értem el ebben a szaros életben, nem fogok lealacsonyodni a te szintedre, ilyen IQ szint mellett mondhat neked bármit az ember. Élj úgy, ahogy akarsz. Felőlem vállalj gyereket is most így 15 évesen, ne is egyet, mert minden bizonnyal te egy nagyszerű apa lennél már 15 évesen. Még írni sem tudsz, nyelvtanból meg kellene buktatni, a biológiához sem értesz semmit, annyit tudsz a szexről, hogy a pöttöm farkad be kell dugni egy lyukba...
Szánalmas vagy. Játszd az okost másnak. Nekem átlag feletti IQ-m van, te p*csfej. Én itt most lezártam. Kixelem a kérdést, a soha viszontlátásra.
Utolso
Bocs hogy nem irok ekezetet
De azert varnam a valaszt hogy megindokold de latom nem tudod
Csicska
Kedves kolléga!
Én is 16 éves vagyok. Egy éve van barátnőm, aki úgy szintén 16 éves. A következőek az álláspontjaim.
- A helyesírásod és fogalmazási stílusod minősíthetetlen. Jöhet a kifogás, hogy mobilról írtad és társai, de te ezt ide kiposztoltad...ez a te munkád. Igénytelen. Nem mondom, hogy te is az vagy, de sok mindent elárul rólad.
- Lehet hisztizni, meglehet játszani a durcásat a szülők előtt, akár tetszik, akár nem, ha ezt a helyzetet a munkahelyen képzelnénk el, akkor az úgy jön ki, hogy ők a te feleleteseid. Beleszólhatnak még pár évig az életedbe, megnyugtatlak, bele is fognak szólni. Ha hétfőn bemész a munkahelyedre, az iskolába és hisztizni fogsz a tanárnőnek, hogy te már pedig ma nem akarsz dolgozatot írni, azzal nem mész semmire. Ész, racionális érvekre vannak szükséged.
- A másfél évetek nem rossz, de közel sem mindegy, hogy az a másfél év milyen minőségben telt el. Ismered egyáltalán a szüleit, azonkívül, hogy láttad már őket? Bemutattad a lányt a szüleidnek? Én jó kapcsolatot ápolok a barátnőm édesanyjával (sajnos az édesapja már nem él), illetve ugyanez működik fordítva is. Többszörösen kitüntettek már a tanulmányi, közösségi és sport eredményeimért, több jelentős projekt vezetője voltam már, amit eddig a barátnőm édesanyának ígértem az maradéktalanul teljesítettem. Megvan a bizalom. Ugyanez fordítva. Anyával mindent megtudok beszélni, meg is beszélem vele a dolgokat. Nálatok ez, hogy megy? Mennyire vagy pro-aktív ember? Értél már el valamit a jelenlegi karrieredben? Tudod mit szeretnél csinálni 1 év múlva? És öt év múlva? Megvan a bizalom nálatok? Gondolkodj el...nem biztos, hogy az együtt alvással van a gond, mint tevékenységgel, hanem az ebben résztvevő személyekkel..az-az veletek. Gondold át.
- Gratulálok, hogy lefeküdtetek egymással, a ti dolgotok. Annyit tudok, hogy mi még nem szeretnénk, de az közel sem jelenti azt, hogy nincs meg nálunk a szexualitás. Csak egyszerűen mi több közös élményt szeretnénk gyűjteni, még mielőtt lefeküdnénk (amihez valóban nem kell együtt alvás). A saját személyes véleményem, de nálunk bőven elég az a szexualitás, hogy kettesben rendszeres a francia csók, egymás simogatása, ölelkezés stb. De ez már magánügy.
- Te mennyire vagy problémamegoldó, határozott személyiség, ha itt a Gyakorikérdéseken teszed fel azt a kérdést, amit valójában csak te tudsz megoldani illetve kielemezni.
- Azt gondolom, hogy egymás alaptalan gúnyolása, azért mert ők másabbak, mint te nem utal intelligens férfira..sőt még fiúra sem. Anyukád nem tanította, hogy nem csicskázzuk le a másikat, azért mert neki más véleménye van? Mi alapján nyilvánítod őket egy párkapcsolatban sikertelen embernek le a többieket, amikor erre nem utaltak?
- Ja, és még egy...a kritika. Azért nem tudsz indokolni és normális választ írni, mert nem a kritikával foglalkozol, hanem a kritikát megfogalmazó személlyel. Lehet engem szidni, lepontozni, de kérlek ne engem minősíts, hanem a kritikára, véleményre reagálj...
Köszönöm szépen! Sok sikert!
A 16-os vagyok, aki tegnap 21.00-kor írt a témához.
A válaszaidból a tények:
-már szexeltettek, amiről tudnak is.
-már nyaraltatok együtt (feltételezem, hogy nem egy napos nyaralás) a te szüleiddel, ezért feltételezhetően aludtatok is már együtt. Gondolom nem olyan naivak a szülei, hogy azt feltételezik, hogy elmentek ketten és akkor majd nem együtt fogtok aludni...
Én két dolgot tudok leszűrni, melyek csak találgatások, tippek, mert nem vagyok avatott az ilyenekben.
1., Olyan sötét szülei vannak, hogy még nem fogták fel, hogy ti ezen már rég túl vagytok, legyen ez pozitívum vagy negatívum. Na, ezt kétlem.
2., Emlékszem, hogy még egy másfél éve körülbelül pont a férfi osztályfőnökömmel beszélgettem erről. Ő nem engedi az ilyet a lányának, aki 17 éves. Megkérdeztem, hogy "félti a szex miatt?". Mondta, hogy nem, mert az mindig előbb történik, mint kéne. Ő azt nem szereti, hogy másnap reggel valaki kimászik egy szobából komásan és kávét kér, az ő házában. Szerintem itt is ez van. Egyszerűen nem az együtt alvással van a gond, hanem az, hogy az az ő házuk. Ott lehetsz nappal, szívesen látnak, de ne aludj ott. Nem kíváncsiak arra, hogy te este mikor akarsz lefeküdni, vacsorát se feltételezem, hogy olyan hű de szívesen adnának és valljuk be...te sem szeretnél egy másik srácot a te saját, privát szférádba.
Ezek csak találgatások, megmondom őszintén, hogy így, hogy ti együtt nyaraltok (amin együtt aludtok), meg szexeltek (amit tudnak), fogalmam sincs miért gond az, hogy együtt aludnátok... Csak a privát szféra védelmét tudom elképzelni a szülők részéről... amit egyébként megértek.
Azt hogy nálatok miért nem engedi?
Nem tudom... fogalmam sincs, hogy kivagy, hogy nézel ki stb. A lányomat én sem engedném egy koszos helyre, egy ápolatlan sráccal, gyenge anyagi körülmények között élő sráchoz. Ha ez nem fönt, akkor meg nem tudom. Ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!