Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, pontosabban miért jó ez neki? Nem értem, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Barátommal távkapcsolatban élünk. Amikor együtt vagyunk, minden gyönyörű szép, őszinte, igaz, mély szeretet van közöttünk. De amint hazautazunk, mintha kényszerből lenne velem, teljesen rideg és elutasító, érdektelen. Amikor meg rákérdezek akkor csak felidegesíti magát, hogy hülyeséget beszélek és nem így van. De ő maga mégsem hív fel szinte soha, ha megbeszéljük előre, akkor sem. Nem kérdez tőlem semmit, mostanában már nem is becézget. Egyszerűen nem értem miért ilyen, a távolság miatt próbálná magát elszigetelni érzelmileg? Tudom, hogy szeret, amikor együtt vagyunk teljesen más, le sem tudná tagadni :(2014. nov. 5. 16:03
11/11 anonim válasza:
erre inkább nem is írok semmit, nem akarom kitárgyalni itt, szóval legyen igazad mindenben inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!