Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy ha két ember igazán összeillik, akkor külsőleg is hasonlítanak egymásra?

Figyelt kérdés

2014. okt. 31. 22:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is a belső a legfontosabb egy kapcsolatban.

De a kérdésemre vissza térve:

Az tény, h ha sokat élünk valakivel, hozzá formálódik a külsőnk is egy idő után. De mostanában megfigyeltem, h sok működő kapcsolatban már az elején is van sok hasonló külső tulajdonság a felek közt.

Gondolok én itt egy orrnyereg, vagy száj - szemforma... testtartás.

Kicsit olyan, mintha magunk vonásait találnánk meg a másikban.

2014. nov. 1. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Hallottam ilyenről, figyelgettem is keveset - igaz lehet...

Alapvető feltevésük az volt, hogy általában azok az emberek tetszenek nekünk - vagy azokra figyelünk fel elsőként - akik hasonlítanak ránk.

Nem "egyforma kinézetre" kell gondolni, az buta találgatás - hasonlóságról beszéltek / írtak.

Teszteljétek bátran :)

2014. nov. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!