Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy az ember nagyon szereti a párját, ennek ellenére külsőleg mégsem találja vonzónak? És meddig tarthat egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a külső lényegesebb a belsőnél,a szeretetnél,akkor az a kapcsolat már régen rossz.
2010. máj. 3. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire vagy érett. Ha kinőtted már a tiniséget (ez lehet akár 20 de akár 40 évesen is!), akkor örökké is és sokkal boldogabb is lehetsz, mint ha egy olyan adonisz lenne a párod, akivel nem jösz ki jól.
2010. máj. 3. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell telhetetlennek lenni. Ha van annyira szép, hogy belekezdjetek, ami esetetekben megtörtént, az tökéletesen elég. Just minimal - olyan lány kell, akivel szeretsz lenni és akit tudsz szeretni, na meg viszontszeret. Ennyi kell, nem több, nem a szépség szobra a boldogság útja.

24F

2010. máj. 3. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nem tagadom, nekem a parom a kulsoje miatt tetszett meg, de a fantasztikus belso tulajdonsagai miatt maradtam vele 4 evet, raadasul tini fejjel. idokozben sokat valtozott kulsore, az elso nagy valtozas fel utan volt, leborotvalta a vallig ero gondor hajat, amit imadtam, volt egy zokkeno de hamar tulleptem rajta. kesobb pocija is lett, de az se zavart kulonosen. kulsore neha nem lattam szepnek, de ha kozel kerultem hozza nagyon vonzott.

szepseg nelkul siman meg lehet lenni, vonzalom nelkul nem hiszem, mivel akkor a szex is kimiaradozik vagy nem olyan jo, az pedig kihat a kapcsolatra.

2010. máj. 3. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem két évig volt egy ilyen kapcsolatom

és akkor voltam 12-14 éves :)

2010. máj. 3. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Exem eleinte egyáltalán nem tetszett, aztán megismertem jobban és nagyon oda lettem érte. Onnantól már nem érdekelt, hogy néz ki, olyannak imádtam, amilyen :)
2010. máj. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!