Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Volt már olyan az életetekben, hogy a ti hibátokból, de elveszítettétek azt aki igazán szeretett?
Pl: Neked nem kellett a lány és később rájöttél, hogy ő valójában igazán szeretett téged.
Elmesélnétek?
"pl: Neked nem kellett a lány és később rájöttél, hogy ő valójában igazán szeretett téged. "
Nyálas téma, amúgy igen volt ilyen: volt, hogy engem szerettek igazán, vagy hogy én "szerettem igazán", viszont ha valaki nem tudja viszonozni ezt az érzést, úgyis förtelmesnek találom, hogy késöbb elkezdjen azon gondolkodni, hogy kihasználja azt, hogy én szeretetet adnék neki, és ez alapján bizonytalankodjon magányosságában, hogy talán én vagyok az igazi.
Szerintem az ilyenek rég eljátszott lapok, nem kell kihasználni azt, hogy a másik szeret, ha te nem érzed, ez nem igaz szerelem. Inkább azok szerencsésen létrejött kapcsolatok, amikor az ember tudja, hogy mit akar, és tud szeretni, nem csak elvárja másoktól, és nem bánt meg másokat.
Szerintem nincs olyan, hogy valaki "igazán" szeretett téged, a szerelem nem egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!