Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem őszinte? Szerintetek meg bocsátható?
1évet voltunk együtt , én teljesen őszinte voltam vele.
Fél évnél el mondta volt barátja ki nyalta egy pesti.
Természetesen magától én meg sem kérdeztem tőle.
Később azt mondta hogy nem a pesti hanem egy másik.
Hogy a pestivel nem volt semmi.
8hónapba azt mondta nem verte még ki senkinek.
Másnap el árulta hogy a volt barátjának ki verte.
Kérdeztem tőle hogy miért nem tudtad el mondani (mert szégyenli)
Póthajra ami kb 5-6cm lehetett azt mondta hogy "gyerek kora óta meg van, avval szokott aludni" 5percre rá el mondta hogy a póthaja.
A volt barátja mellet akart találkozni egy másik sráccal.
Meg tudtam és meg kérdeztem tőle hogy akartál e találkozni mással. Azt mondta hogy nem , mondtam neki hogy de és akkor vallotta be. A volt barátja nagyon bunkó , hazudós volt. Tudom mert ismerem.
Itt volt elegem az egészből és inkább ott is hagytam.
Ti lennétek egy ilyen nővel? Jól tettem? Úgy gondolom ha nem őszinte és ilyenekbe is hazudik másban is hazudna.
ÉN F19 ő N26
Húú, hát nem egyszerű eset a csaj. Tény, hogy nem nagy dolgokba hazudott, de ha ilyen kis jelentéktelen dolgokról hazudott, akkor miért lennél olyan biztos abban, hogy más, esetleg nagyobb dolgokban igazat mondott?
Szerintem a párkapcsolat egyik alapja a bizalom és ha ez nincs meg, akkor nincs miről beszélni. Persze lehet, hogy Te máshogy gondolod, én mindenesetre tuti leülnék vele és ahogy ezt így ide leírtad, megkérdezném tőle nyíltan, hogy miért nem mondott igazat. Nem bántásból, de még az is lehet, hogy beteg a barátnőd, mert ennyit hazudni nem normális.. Mindenesetre nem szabad homokba dugni a fejed, mert hosszabb távon úgyis visszaköszönnek és kibuknak a dolgok.
Sok sikert, remélem sikerül megbeszélnetek! :)
22L
Az lesz kedves utolsó le ülök vele el beszélgettek. 1 esettet még le sem írtam. Sétáltunk telefonáltak neki, meg kérdeztem hogy ki az erre ő " Nem tudom nem írt ki nevet".
Meg néztem a barátnője kereste. Meg kérdeztem tőle hogy miért nem tudtad el mondani? Azt mondta mert veled szeretnék lenni , nem akar a barátnőjével el menni. Nem akarta hogy tudjam hogy mennyire oda van értem.(inkább velem van mint a barátnőjével.) Nos volt már rá példa hogy a barátnője hívta hogy menjenek el futni. Ő nem ment inkább le mondta csak hogy velem legyen. El beszélgettek azért vele. De ezek után semmit sem akarók tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!