Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon teljesen őszinte volt velem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon jó barátom. Most elutazott másik városba viszonylag hosszú időre. Én réges-rég úgy gondoltam, hogy vele el tudnám képzelni a jövőmet, és rajta is éreztem mindig, hogy nagyon fontos vagyok neki, talán többként is mint barát, ráadásul mindig mondta, hogy bennem minden megvan amit egy barátnőben keres és féltékenykedett, beszólogatott ha más srác képbe került. Éppen emiatt vettem a bátorságot és mielőtt elutazott, elmondtam neki. Ő azt mondta, hogy vele kapcsolatban tévedek mert ő sosem nézett rám úgy mint lányra. Mondta, hogy nagyon szeretné, ha továbbra is tartanánk a kapcsolatot és beszéljek neki arról, ha valakivel nekem alakulóban van valami. Most van egy fiú, aki udvarol nekem és nekem is tetszik.. beszéltem neki az új fiúról, vagyis csak megemlítettem, de továbbra is úgy érzem, hogy bántja, hogy másról beszélek. Szeretnék továbblépni, mert a saját fülemmel hallottam, amit mondott. Mégis úgy érzem, hogy nem feltétlenül hihetem azt, hogy őszinte volt. Számomra ő lesz mindig az igazi, de tudom, hogy az új sráccal is lehetnék boldog, persze nem annyira, mint vele... Valaki tudna segíteni? 23 l, 26 f2014. okt. 11. 17:43
1/2 RRR válasza:
Szia!
mivel ő nem állt ki a kapcsolatotok mellet ,mit remélsz még egyáltalán ?
2/2 anonim válasza:
Azt mondod, hogy ő nagyon jó barátod. Abba belefér, hogy rákérdezel. Mondd el neki, hogy úgy érzed, bántja, ha más fiúról beszélsz neki, de közben azt mondta neked, hogy sosem nézett rád úgy, akkor most mi is van igazából? Hátha válaszol normálisan. Annál jobban senki nem tudhatja, főleg nem így interneten keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!