Lányok/nők, kaphatnék teljesen őszinte választ?
Utolsó vagyok. Ezt az előbbit jól megfogalmaztam, de azért szerintem érthető. :D
A lényeg, hogy akármennyire érzékeny a férfi, mindig vállaljon felelősséget önmagáért és a tetteiért. Nekem az ideálom az érzelmes fiú, mert én magam is érzékeny vagyok. Sajnos az eddigiek alapján az a tapasztalatom, hogy az ilyen fiúk nagyon el tudják hagyni magukat. (Nem mondom, hogy mindegyik! Nem általánosítok.) Pont azért, mert a férfiakba mindig azt sulykolják, "legyél kemény, bátor, ne sírj, ne mutasd ki az érzelmeid" (pedig szerintem igazán intim, bizalomteljes, ha egy fiú sírni mer előttem, vagy tanácsot kér, megnyílik:))... És emiatt még jobban rágörcsölnek, hogy ők ennyire érzelmesek. Míg a nőknek ezt jobban "elnézi" a világ, elvégre mi vagyunk a gyengébbik nem. Ördögi kör...
Bocsánat, ha túlságosan belemerültem a témába, remélem, azért válaszoltam a kérdésedre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!