Fiúk! Tetszik nektek az is, ha egy lánynak rövidebb (nem teljesen rövid) haja van, vagy csak a hosszú?
Szia.
Ha szeret akkor úgy is elfogad.
Amúgy meg ha neked tetszik próbáld ki, úgy is visszanő majd ha nem jönne be.
én is le akarom vágatni, mert nagyon zavar a hosszú, meg akadályoz a sportban.
Az én barátom sem rajong érte, de hát az én testem...
Most akkor a barátod téged szeret, vagy a hosszú hajú nőket?
Ezt jó lenne tisztázni első körben.
Szerintem ez a legszexibb hajhossz: [link]
Imádom... amikor kivillan alóla a szexi kulcscsont egy nőnek, mellesleg aranyos is.
Sajnos én a barátoddal értek egyet...
Számomra például kizáró ok a rövid haj.
Onnantól hogy nem találom vonzónak a lányt (mivel számomra a rövid haj a férfias megjelenéssel kapcsolható össze, és pasival ha fizetnének sem feküdnék le), akár véget is lehet vetni a kapcsolatnak.
Ha a pasid egyenesen megmondta, hogy neki nem tetszik, én nem játszanék ezzel a helyedben. Kivéve, ha a szakításra hajtasz.
Ráadásul nincs szebb a hátközépig érő hajnál... (Vagyis de, a fenékig érő :P )
Ennek akár jelentős szerepe is lehetett abban, hogy beléd zúgott a srác.
24F
Ja és aki meg ilyen gyerekes marhaságokkal jön, hogy az "én testem"...
Annak üzenem, hogy remélem a pasija egyszer majd tangában villant mellette a strandon. Át fog értékelődni a csajban az "én testem" maszlag.
Egy kapcsolatban azért figyelembe kéne venni mindkét felet.
Én sem tetováltatnék egy rohadt nagy szőrös pókot, óriási segglyukkal a hasam közepére csak mert nekem tetszik.
Attól, hogy az én testem, másnak is el kell viselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!