Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kocka fiú tud párkapcsolatot létrehozni?
Egy olyan fiúról lenne szó, aki éjjel nappal számítógépezik és 18 éves létére nem volt még barátnője annak ellenére, hogy nagyon helyes csak neki a számítógép mindig fontosabb volt.
Na, egy ilyen fiú szerintetek elmenne találkozni a húgommal randi címszó alatt? Van rá esély, hogy egyszer egy lány fontosabb lesz a gépnél?
Amúgy kérdés mit jelent a kocka. Mert én is kockának tartom magam éjjel nappal számítógépezik címszóval lányként. De van egy párom, akivel együtt élünk, nem mellesleg az egyik kockaként űzött játékban ismerkedtünk meg. Azóta is játszunk közösen csak lényegesen kevesebbet, mint a megismerkedésünk előtt. Átkerültek a prioritások. A játék pl nálam sose ment a tanulás rovására. Ha tanulni kellett hát tanulni kellett, akkor gép kikapcs és tanulunk. Vagy még a randizós időszakban ha átjött akkor max azért ment a gép, mert néztünk valami filmet. Persze hébe-hóba előfordult, hogy játszottam mikor itt volt, vagy fordítva, de az megbeszélt volt vagy érdekelte valami a játékban, amit elmondani nem tudtam rendesen így inkább megmutattam.
Szóval én azt tanácsolom próbálják meg, vagy sikerül vagy nem. Amúgy a kockaság fokmérője leginkább, hogy ráér-e randizni és fürdik-e rendesen. Ha enyhén büdös vagy lemondja valami gagyi indokkal a randit, akkor felejtős a srác.
Ui egy korábbi hozzászólónak: a következő wow kiegészítő nov. 13-án érkezik, nem 11. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!