Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy hiba, mindig meg sajnálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hiba, mindig meg sajnálom?

Figyelt kérdés

11 hónapja járunk , még szűz és csakis házasság után szeretné el veszteni a szüzességét.

6. hónapja mondta el nekem hogy az előző barátja ki nyalta.

Amikor elsőnek meg fogta a farkam ezt mondta "Úr isten , el sem hiszem hogy farkat fogok"

Másnap el mondta hogy az előző barátjának is ki verte.

Ismerem az előző barátját , meg tudtam róla egy dolgot.

Amikor a csajnak volt a barátja akart egy másik fiúval találkozni.

Rá kérdeztem hogy akartál más fiúval találkozni ezt mondta "Nem" mondtam neki hogy de akartál mert tudom. A végén persze csak ennyit mondott "Honnan tudod?".

Voltak pici hazugságok de meg beszéltük hogy ne hazudjunk. És erre képes volt a szemembe mondani hogy nem.

Én nyíltan el mondtam neki hogy nem érzek többet nálad egy barátságnál.

Petingelünk és én utána ott hagyom. De ő folyton meg alázza magát.

Utánam jön hogy így szeretlek , úgy szeretlek ne menj el. Megyek ki a kapunk csak ennyit hallok " Te hülye szemét, bunkó , többet látni sem akarlak,undorodom tőled."

Másnap meg bocsánatot kér és mindig meg sajnálom.

Ekkora kérés lenne hogy valaki őszinte legyen?

ÉN F19 ő N24

2014. okt. 25. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Felőlem vonat elé is vethetitek magatok.

Ekkora kérés lenne copy past elhagyását kérdéseknél?

2014. okt. 25. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld. Lesz nála jobb.
2014. okt. 25. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
személyiség zavaros... hosszutavon nem lesz belole semmi...
2014. okt. 25. 11:01
 4/6 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz! Van olyan, akinek nem megy az őszinteség, de hogy a barátjával sem? Az már nem normális... Nem tom, mennyire szeret a nő, de szerintem ha úgy igazán szeretne, akkor bármit elmerne mondani Neked...
2014. okt. 25. 11:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Előző barátjánál azért akart mással találkozni " Mert az anya és a barátnője mondta neki" Mert a srác folyton hazudott. Mindig csak ígérte hogy vissza moziba stb...
2014. okt. 25. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem százas a csaj, én hagynám a fenébe és keresnék egy normálisat, akivel nem csak a gond van.

Meg gondolj már bele (ez nem ellened szól), de milyen 24 éves csaj állna össze egy 19 éves fiúval normál esetben? Aki másnak sem kell és örül, hogy talál egy balekot, akit bepalizhat, meg a szülei is örülnek, hogy végre van valaki, ami megszabadítja őket a lánytól.

Egy kapcsolata alapja egyébként is az őszinteség, ha erre nem képes a csaj, akkor nem érdemes vele foglalkozni.

2014. okt. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!