Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaza lenne a haveroknak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza lenne a haveroknak? Tényleg segítene?

Figyelt kérdés

3 éven keresztül szerelmes voltam egy lányba, nem is figyeltem soha senki másra, csak rá vártam mindig. 1 hete kiderült, hogy köztünk jelen állás szerint nem lehet semmi, mert hiába mondott a csaj amit mondott nekem, mindenki másnak azt mondta, hogy csak barátságot érez semmi mást! Na most ugye mikor egy hete én ezt így ténylegesen megtudtam, akkor nagyon megzuhantam és azóta is eléggé magam alatt vagyok, barátok azt mondták mikor elmondtam nekik hogy mi van, hogy fognom kéne magam mellé egy csajt, és mind1, hogy hoszabb távra sikerül vagy csak egy éjszakára, azt mondják nekem most ez segítene. mindig azt mondogatják, hogy ne vegyem komolyan a csajokat és akkor sikerül összeszedni őket, de én nem ilyen vagyok, nekem igazából nincs bőr a képemen valamivel beetetni egy csajt, csak egy éjszaka miatt.

Mégis mit csináljak hogy túl tegyem magam ezen az egészen?

(igazából még azt se nagyon tudom, hogy csajozni hogyan kéne nekikezdeni mert mióta érdekelnek a lányok én csak azzal az egy lánnyal gondoltam hogy lehet is valami, és amikor nem vele voltam vagy nem suliban voltam akkor nagyrészt dolgoztam. Szóval még szűz is vagyok. )

18/F

2014. okt. 24. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
En is hasonloan b@lf@ssz vagyok (most mar csak voltam) mint te (kisebb/nagyobb kulonbseggel). Ugyan azt tudom mondani neked mint a haverjaid. Hidd el igazuk van, a dolgok sajnos ugy mukodnek... A noket etetni kell es az sem art, ha legalabb 3at tartasz talonba (mindig legyen tartalek). Sajnos ha rendes vagy csak te szivod meg.
2014. nov. 25. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Azért ezt a beetetni meg hasonló dumáidat gondold már át barátom.Mert ge-ci magas lovon ülsz ha te azt hiszed,hogy szüzen,rutin nélkül majd te beetetsz akárkit is.A másik dolog,hogy úgy tekintesz rajuk,mint akiket etetni kell.Jobb ha tudod kisfiam,hogy ők sokkal jobban akarnak és szeretnek dugni mint te.Csak ők általában jobban megválogatják hogy kivel,mint mi.De az alap,hogy dugj meg minden elérhető nőt akit csak tudsz,szerezz rutint,ismerd meg a női testet és azt is,hogy a te tested miként reagál rá.Aztán ha ezek után még lesz kedved az elbénázott csajszihoz,akkor újra indítod vele a játszmát.Mert nem volt az elba-szva,csak tököltél,határozatlan voltál,meg tinipi-csaként viselkedtél,mert befolyásolni tudott a környezeted pletykálkodása.
2014. dec. 6. 01:35
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Most értem el ahhoz a korszakomhoz így,felnőtt fejjel,hogy azt mondom,tényleg nem szabad ennyire komolyan venni senkit,mert nem éri meg.Érzelmileg leköt egy személy,te meg csak szenvedsz.Hát nem,játszani kell,akivel lehet,aztán majd ha szerelmes leszel,azt észreveszed úgyis.Én is így vagyok egy férfival,csak ő érdekel hónapok óta,persze plátói.Viszont emellett hülyítek vagy tízet.Ezt csak így érdemes,mert ha jó vagy,akkor csalódsz.
2014. dec. 25. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!