Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha bele szerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha bele szerettem a legjobb lány barátomba, de ő csak "barátként" tekint rám?

Figyelt kérdés

én vagyok az egyetlen igaz barátja azt mondta amikor elmondtam neki hogy többet érzek és hogy inkább örökre mellettem szeretne maradni minthogy ha összejönnénk szakítanánk és elvesztene végleg... szerintetek mit csináljak? már 1 napja nem beszélünk mert annyira szarul esett az elutasítás.. mondta hogy én vagyok neki a legfontosabb meg amikor régebben összevesztünk sírt is mert hiányzok neki..

mit kéne tennem?

2014. okt. 24. 18:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
# 6 ezt lehet én is bevetem :)
2014. okt. 24. 19:35
 12/12 anonim válasza:

Oké tényleg használni fog :D

Nekem olyan szinten sikerült beleesnem a csajba mint még senkibe és ez az összeveszés konkrétan annyira használt hogy teljesen kiábrándultam belőle, szóba se állnék vele. :)

2014. okt. 27. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!