Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi kapcsolatba így belevágnál ismét, második esélyt adni neki? (többi lent)
Komolyan mondom,én már nem is értem ,hogy az emberek miért másokat kérdezgetnek meg a saját érzelmeikkel kapcsolatban?
Összehasonlítgatással talán jobb lesz?Nincs senkinek önálló véleménye?
Neked mi a kedvenc színed?A barna?Jó akkor nekem is az lesz...
Vagy tudod mit,edd azt a kaját,amit én szeretek.
Vagy várd meg amíg valaki lehülyéz,hogy te miért nem azt szereted amit ő.
Én azt tanácsolom,hogy tedd azt amit jónak látsz.Végül is a nők 99%-a azt teszi,hiszen öntörvényű ösztönlény.
Tedd te is azt,és jegyezd meg,bárhogy is van bármi,győz az erőszak!
Én már átestem ilyenen,volt régebben egy fiú akivel jártam,de nem volt jó,keveset találkozztunk stb...
A vége az lett,hogy szakítottam vele,majd akkor könyörgöt,hogy ne hagyjam el....
2 hónap múlva megint találkozztunk,utánam koslatott állandóan ezért mondtam neki hogy belemegyek a hogy újra járjunk,de megint elszúrta így mondtam hogy felejtsen el,de 2 éven keresztül írogatott nekem,de én akkor már kapcsolatban voltam,így semmi pénzért nem mentem volna vissza ahoz akit dobtam,vagy ő dobott volna.
Ha egy nagyon jó kapcsolatban vagyok,akkor nem érdemes ezt elszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!