Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Belevágnál egy újabb kapcsolat...

ETNIES000 kérdése:

Belevágnál egy újabb kapcsolatba szakítás után, tudva hogy fiú 4 évvel idősebb de még nem ismered?

Figyelt kérdés
Na jó, érthetőbben fogalmazok. Tehát kocsmáztunk a haverokkal, és egyik haver ismerőse Ő. Az első perctől megtetszett, én is neki. Ittunk, aztán behívott egy zárt helyre, csókolóztunk meg nyalakodtunk(ha értitek mire gondolok :D ). Másnak is kinn voltunk, szintén ugyan az ajófej banda, majdnem egész este csókolóztunk. Viszont kicsit bizonytalan vagyok olyan szempontból hogy nem-e fogok újra csalódni, mert a múltkor is összetörték a szívem. A szakítás óta 1 hónap telt el, nagyjából túltettem magam rajta. Ő is idősebb volt nálam, kérdés hogy vajon ez újra baj lenne-e.

2013. aug. 26. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

"Aki nem mer, az nem nyer."

"Az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod."

2013. aug. 26. 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazat szólsz!
2013. aug. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!