Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucsság lenne, nőnek segíteni főzni?
szerinted a főzés nem lehet közös program? :O
nem az a papucsság, hogy ilyen dolgokat együtt csináltok...
Gáz ez a felfogás. Sose értettem miért éli meg néhány pasi nyilvános kasztrálásként ha be kell segíteni a házimunkában...
A papucsság nem itt kezdődik, hanem ott hogy nincs saját akaratod vagy félsz a másiktól és sose ellenkezel.
Nem, ez tök jó, én biztosan örülnék neki :)
21L
[szarkazmus] Jah, felér egy kasztrálással. Nehogy már hamar végezzen a főzéssel aztán ráérjen olyannal foglalkozni, amit szeret (pl. veled)! [/szarkazmus]
Na de most komolyan. A hímnemű haverjaim többsége főz, nem is akárhogy! Az, hogy az ember segít a másiknak a napi teendőiben az normális, emberi dolog.
A papucs az bólogatós kutya, egyéni vélemény akarat nélkül. Azon zizegni, hogy "úr-isten, ha megfogom a fakanalat akkor bétahím leszek?" viszont minden, csak nem férfias...
utcsó
ez jó ezt én is alkalmazni fogom :-)
am meg nem
akár meg is lepheted azzal h főzöl neki valamit
(nem teát:-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!