Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tanulhatok meg újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanulhatok meg újra szerelemmel szeretni?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, egy 1,5 éves kapcsolatom volt a többi pedig csak próbálkozás (1-2 hónap). Ezen az egy hosszabb kapcsolaton kívül sose voltam szerelmes, pedig az élet sorba hozza nekem a tökéletesebbnél tökéletesebb férfiakat. A sztori mindig ugyanaz: megtetszik, én is neki, randizgatunk és kb. 4 tali után megunom az egészet, elkezd idegesíteni, ha együtt vagyunk. Mindez annak ellenére, hogy mindenben egyetértünk, tehát tényleg tökéletes. Ilyenkor pedig véget vetek az egésznek mielőtt komolyabb érzéseket kezdene el táplálni irántam.

A 1,5 éves kapcsolatom előtt is ez volt a helyzet, nem is értem őt hogy tudtam megszeretni.

Van egy gyanúm, hogy amikor a szüleim házassága tönkrement, akkor történhetett bennem valami. (szintén ráment az egészségem, komoly trauma volt 17-18 éves voltam ekkor)

Mit tehetnék? Hogyan tudnék változtatni? Azt ne mondjátok légyszi, hogy az egyik férfival maradjak együtt hosszabb ideig, mert nem tudok. Egyszerűen idegesít a jelenléte egy idő után, annak ellenére, hogy nem ad okot. Nyűggé válik. Kezdek félni, hogy valami bajom van és így maradok...

Köszönöm a válaszokat

2014. okt. 19. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
sehogy én is hasonló cipőben vagyok bár én 2 tali után megunom a csajt . Félsz mégegyszer belesétálni egy olyan dologba ami fájt.
2014. okt. 19. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó igen a 4 tali erős túlzás volt...4 találkozóig erőltetem, de már a másodiknál érzem, hogy ebből nem lesz semmi. De én nem hiszem, hogy félnék.
2014. okt. 19. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nekem is volt ilyen én vissza vonultam jobban esett egyedül lenni még le nem tisztul bennem ez az egész..
2014. okt. 19. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne elmenni pszichológushoz. Nem tartanám kizártnak, hogy tényleg a trauma okozott benned valami sérülést.
2014. okt. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!