Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kapcsolat hogy kezdődik nálatok? Szerelemmel és utána szeretet? Vagy marad a szeretet és működik úgy is?
Szerintem SZERELEMMEL KELL KEZDŐDNIE! Utána átváltozik vagy megmarad a szeretet. Arra lennék kíváncsi, hogy ha nem szerelemmel kezdődik, akkor pusztán a szeretetből lehet-e egymással lenni mondjuk az idők végezetéig. Lehet?
Lányok, ti hogy vagytok ezzel?
Szeretném tudni, hogy az a lány akivel most összejöttem hogy érez. Itt most nem írnám le a miértet, de egyelőre erről nem beszélek vele erről. ne is kérdezzétek miért. Később majd igen.
Na ez az a szó. Nem jutott eszembe.
Köszönöm
Egyszerűen tökéletes válasz ;-)
azt sajnos nem tudjuk, hogy a te barátnőd mit érez :D
én a páromat először utáltam, mert ronda barna szeme van, aztán elkezdtem megszokni külsőre és belsőre is. szerelem az csak pár hét után lett a dologból
Vonzalom - megismerés - szeretet - szerelem - szerelmes szeretet.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!