Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytak, mit tegyek?
Engem is elhagyott áprilisban a szerelmem. azt akarta, hogy fájjon nekem, így mindenféle hülyeséget leírt nekem, hogy már nem szeret, mással van, másba szerelmes, együtt vannak, áthívta, stb........
sajnos az első 2 hétben írtam neki, hogy nagyon szeretem, jöjjön vissza, stb..
ILYENKOR A LEGJOBB AMIT TEHETSZ, HOGY BÉKÉN HAGYOD!
Majd lenyugszik és akkor átgondolja, hogy hibázott!
Én 2 hét után nem írtam neki, kitöröltem mindenhonnan, stb...nehéz volt, de kibírtam...foglald le magad. rengeteg filmet néztem, eljárkáltam...
aztán utána rám írt, hogy sajnálja és májusban összejöttünk.. :)
Tudom,mit érzel hidd el...ugyanez voltam velem is. Mindenről ő jutott eszembe,aztán bőgtem...
Azt neked kell tudni h mi a jobb,ha otthon pihensz,vagy ha mész 3napig suliba. Talán jobb ha mész,addig is valamennyire kikapcsolsz..ingerek érnek stb...
Azzal azért nem kell hitegetni,hogy visszamegy hozzá az ex. Az esetek kis százalékában békülnek csak ki a párok.
Én is békültem ki ex-el..pár hónap múlva ugyanolyan volt minden mint előtte.tudta h bármit megtehet velem,bárhogy viselkedhet velem,mert tudta h szeretem. Egy év múlva szakítottunk újra. Megtanultam h felmelegítve csak a káposzta jó.
Hoztál is haza a tiedből? Miért nem vitte mindenki haza a cuccát végleg azt jó napot...
Szerintem a srác talomba akar tartani közbe egy kis enytempentyére....
Ez jó duma, ez a "szeretlek, fontos vagy nekem...de ez most nem megy...."Ha valakit szeretek, fontos nekem akkor vele akarok lenni bármi áron...
Végül mi lett a vège?
Eltelt 9 èv,hogy vagy?
Meddig tartott túljutni ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!