Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi mindenben tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi mindenben tökéletes, pont olyan mint amilyennek szeretném, de nem megy köztünk a szex, akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Borzasztóan fáj nekünk ez a dolog, de amióta összeköltöztünk, mintha kikapcsolták volna a szex-gombot. Pedig azelőtt imádtuk egymást, volt hogy napi 3x szeretkeztünk, annyira de annyira élveztem, most meg ahogy ezeket írom, sírok, mert nem emlékszer már arra sem hogy milyen a jó szex. Nem értem, hogyan történhetett meg az, hogy két ember mindenben tökéletesen passzol, tűzön-vizen át eddig mindent megoldottunk, nem tudunk egymás nélkül élni, de ha szexről van szó, becsődölünk mindketten, és nulla. Épp csakhogy egyszer sikerül elélvezni, nem tart sokáig, és nem kielégítő.

Mit csináljunk, mit tegyünk hogy olyan jó legyen mint régen? Miért történhetett ez meg?

2014. okt. 17. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen helyzetre dőreség lenne egy életet építeni. Borítékolni lehet a boldogtalanságotokat. Keressetek mindketten hozzátok minden tekintetben illő partnert.
2014. okt. 18. 12:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért? Ezt nem is lehet már megjavítani? Tudom hogy te kened a témát, sok kommentedet olvastam már máshol, örülnék ha írnál még.
2014. okt. 18. 17:54
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Ezen nincs mit javítgatni. A szex a kapcsolat egyik alappillére. Ha nincs meg az alap, nincs mire építeni. Szar dolog, tudom, de itt nincs helye a megalkuvásnak.

Frázisként hangzik, hogy nem vagyok azonos hullámhosszon, pedig van benne igazság. Kioltjátok egymás hullámait. Amíg külön éltetek, jószerivel csak a szex idejére találkoztatok, ezt a rövid időt még elviselte a testetek, de ha minden nap egymással vagytok, egymás mellett alszotok, ez már sok neki.

Tehát, fájdalom ide, fájdalom oda, lépni kell. Nagy a világ, iszonyú sok pasi és nő rohangál benne. Manapság mindenkinek megvan a lehetősége megtalálni az igazit.

Képzeld el, 50 éve, ha egy kis faluban éltél volna, abból 3 fiúból kellett volna választanod, aki korban is, közelségben is hozzád illik. Hisz nem is találkoztál volna másokkal. A mai világban ezernyi új arcot látsz nap mint nap. Lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésedre. Lépj!

2014. okt. 19. 08:43
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
*nem vagytok azonos hullámhosszon
2014. okt. 19. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:
De azon vagyunk!!!!! Ne torold a kommentet kerdező
2014. okt. 26. 02:04
 16/19 anonim válasza:
Szexuál pszichológus talán tud segíteni :)
2015. jan. 19. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyszeru, amig kulon voltatok addig csak ugy es akkor lattatok a masikat amire "keszult". Amiota egyutt laktok meg latod reggel kocosan igenytelenul, budos szajjal mikor megy skulni reggel a reteratra, mielott meg rendbeszedne magat, es illuziorombolo. Latod ahogy szetdobalja a zoknijat meg a szarosgatyajat, stb.

Ezeket meg kell szokni, ha nem megy, akkor nem a megfelelo emberrel vagy, akit szeretsz azt elfogadod mindig, nem csak mikor topon van.

2016. febr. 24. 16:38
 18/19 dr.tudor válaszol válasza:
Ha nem kívánod akkor annyi. Ezen nincs mit társalogni, csak raboljátok egymás idejét. Ha passzívan viselkedsz a hétköznapokon akkor majd meg akar szerezni, de ha sokáig ellenálsz megunja. De érdekes hogy mind a ketten beadtátok a kulcsot. Ha őt akarod és úgy látod csak rajtad múlik a dolog, akkor kapj el valakit, és megtudod hogy kell e az övé, vagy sem. Nem irsz konkrét helyzetképet nem tudunk segíteni.....én ha nem a feleségem kívánom, akkor csak a szép pnáját. Mert ha ugatnom kell vele akkor viszont nincs kedvem hozzá aznap... 12 éve...
2016. márc. 3. 08:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Dugni jó volt együtt de a szürke hétköznapok már nem olyan izgatóak.
2018. jún. 6. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!