Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csoporttárs - avagy házi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csoporttárs - avagy házi nyúlra nem lövünk?

Figyelt kérdés
Második éve vagyunk csoporttársak, nekem már régóta tetszik a srác, csak eddig barátnője volt, amit én tiszteletben tartottam, viszont nyáron szakítottak. Úgy vettem észre, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Sokan mondják, hogy osztálytárs/csoporttárs tabu, de szerintetek kisülhet-e ebből jó?

2014. okt. 15. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán! Próbáljátok ki!
2014. okt. 15. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

minden érmének két oldala van

lehet jó is meg rossz is mit vársz mit válaszoljunk? :)

2014. okt. 15. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szakítottak akk hajrá én is lecsaptam kollégám barátnőjére kicsit durcizott , de elmagyaráztam neki , hogy ha vége lett a kapcsolatának akkor nem mind 1 kivel jár a csaj + mondtam neki hogy engem legalább ismer és Így tudja hogy jó kezekbe van az exe nem valami jöttment nél aki lehet csak kihasználta volna szov én azt mondom hogy hajrá csapj le rá ha úgy érzed boldog leszel vele akkor az érdekeljen és ne az , hogy más mit gondol
2014. okt. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!