Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichológus rástartolt a pasimra. Van ellene esélye, egy sima házi asszonynak?
A párom jóképű, ,inteligens, nincs nagy végzettsége, de amit csinál nagyon jól teszi.
Én félig háztartásbeli vagyok, + egy irodában dolgozom.
Ez a nő az xy korház pszichológiai osztályának vezető dokija. Úgy érzem, h ő mindent tud a lélekről.
Én hiába is erölködök, nem vehetem fel vele a versenyt.
Hehe, köszi :)
Na szóval komolyra fordítva, miből gondolod, hogy a pszichomókus lenyúlhatja a pasidat? Mióta vagytok együtt? Ki mennyi idős a történetben? Gondolod, hogy barátod csak azért választja a másikat, mert neki több diplomája/doktorátusa van mint neked?
Én is úgy vettem észre, hogy a végzettségem meg az hogy néha használom a fejnek nevezett izé a nyakamon taszítja a férfiak jó részét.
Kérdező te bízzál kicsit magadban meg a párodban, és beszélj vele sokat figyelj oda rá.
pasi 51, én 30
A nő kb, mint a pasim.
Azért félek, mert mostanában a pasim néha letagad, vagy nem úgy beszél velem a telefonban... szerintem megváltozott. Nagyon hullámzó a kapcsolatunk, nem teszem szóvá, csal látom, és fáj.
a helyében a másik nőt választanám,a korai miatt,mert érettebb,a munkája miatt, oda adóbb,figyelmesebb lehet.Én ezt tenném,és valószínű ő is ezt fogja.
ennek ellenére nem a szakmája miatt vagy hátrányban :) de kicsit mégis.
Attól mert pszichológus semmivel sincs beljebb.
Persze ő sokat tud róla tán többet is mint te magad, és amennyit egyáltalán szeretnél, de ha képes megnyílni előtted, akkor semmivel sincs beljebb a doki.
HA a párod szeret, akkor meg úgysem hagy el. Szóval ha úgy érzed veszélyben a kapcsolatotok próbálj meg vele beszélni. Ennyire egyszerű.
attól függ,milyen az a háziasszony.
vegyünk példának egy olyat,aki nem tud helyesen írni.
elhízott,barátok köztöt néz,unalmas..hát..
nem a végzettség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!