Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beleszerettem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel még óvodába együtt jártunk mostanában találkozgatunk na mindegy csak találkozgatni szoktunk és mostanában fél percenként ölelgettük egymást utána leültünk egy padra ott is ölelgettük egymást és egyszer összekulcsolta a kezét az enyémmel nagyon jó bizsergő érzés volt egyszer mikor haza kísértem egymás szemébe néztünk és megakartam csókolni de az apja kinyitotta az ajtót és elköszöntünk. Szuper volt minden most beleszerettem? És ez most azt jelenti, hogy járunk? Még régebben megmondtuk egymásnak, hogy tettszünk egymásnak. Nekem nagyon tetszik Ő. Nem tudom, hogy most járunk-e. Értelmes válaszokat várok. Én 14/F Ő 14/L2014. okt. 14. 22:11
11/17 anonim válasza:
Szerintem bele szerettél :) Szép dolog a szerelem :) Beszélj vele nyíltan. Mond el neki, hogy tetszik és ha te is tetszel neki akkor hajrá :) Semmiképp ne csókold meg egyből :) Csak egy puszit adj az arcára, és kérdezd meg tőle,hogy a szájára mehet e, ha megengedi akkor oké. Legyél udvarias.
Kedveskedj neki. Vigyél neki csokit, hívd el kajálni vagy amit szeretnétek. A mozit azért nem ajánlom, mert még nagyon az elején vagytok. Ha nem tetszik neki a film az egész randit elronthatja.
Miután meg volt a beismerő vallomás, hogy tetszetek egymásnak és a puszi ill csók is csattant utána kérdezd meg tőle, hogy járna e veled.
Sok sikert.! :)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Már mind a ketten elmondtuk, hogy tetszünk egymásnak. Szerintem eddig is udvarias voltam de szerintem holnap találkozok vele (feltéve, hogy milyen lesz az idő) és meglátjuk mi lesz. :)
2014. okt. 16. 22:14
13/17 anonim válasza:
Hogy beleszerettél-e azt neked kell érezni,a járás!? Hmm.... Szerintem ez csak egy randi,ha még nem beszéltetek arról, hogy mi legyek köztetek,nincs szó járásról egyenlőre
14/17 anonim válasza:
Hogja és barátom,ilyet ne mondj,hogy majd meglátod milyen idő lesz..... Én a helyedben szakadó esőben is beülnék vele mondjuk egy kávézóba vagy bármi.... Semmilyen időjárási tényezőt nem vennék akadálynak ilyen esetben! Légy kreatív,gondolkozz,én szurkolok!
15/17 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy valamit mondani akar nekem és mutatni... Kíváncai vagyok.:)
2014. nov. 1. 22:14
16/17 anonim válasza:
14 évesen még fagyizni kéne... nevetséges
17/17 A kérdező kommentje:
Mert te 14 évesen fagyit nyaltál az is biztos....
2014. nov. 2. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!