Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Szerintem nincs.
Nekem nőként, leszbikusként tökre frusztráló, hogy mindegyik férfi csak ÚGY tud közeledni.
Egyetlen egy fiú barátom sincs, mert egyszerűen nem tudják hol a határ.
Néha tök jó lenne egy fiú barát is, de eddigi tapasztalataim szerint ez lehetetlen.
Hogy a viharba ne létezne..
Még 16 éves koromban volt egy nagyon közeli jó barátom (lány).. minden témáról tök jól el tudtunk dumálni... állandóan röhögtünk mindenen. Sose szerettem volna többet tőle és ő sem tőlem. Már akkoriban is volt neki barátja!
Azóta ő már megházasodott! Sajnos ma már ritkán beszélünk , mert más közegben mozgunk, de kb 5 éven át ő volt a legjobb lány barátom!
Szóval a kérdésedre szerintem igen a válasz!
25/F
Csak neked csak most. Es mivel sietek nem ekezetezek.
Na szoval. Ott kezdenem, hogy 26fiu vagyok. Tisztan emlekszem, mert rengetegszer atbeszeluk azt a napot, amikor 19 volt, egy agusztusi nap volt amikor megismertem ot, azt a lanyt, aki egessz pontosan a mai napig a legjobb baratnom, es en is neki. 4 ev utan egy majus1-en csokoloztunk eloszor, de ugy, hogy o megkerdezte tolem , hogy neme csokolozunk egyet csak ugy :) Aztan ez utan voltak meg ilyen kis bulikak, aztan lett szex is belolle. Egymasnak voltunk, egyutt logtunk. Es meg mindig. Mar nincs se szex se semmi, mivel o is komoly kapcsolatban el es en is. Talalkozgatunk, beszelgetgetunk minden nap.Jol meg vagyunk. Aztan hogy a jovoben mi lesz nem tudom. Nem hazudok sajat magamnak, lehetek szar alak, vagy barmi, de sokszor van hogy a baratnomtol hozza futnek es ot csokolnam. Es nem azert mert szeretem vagy valami, hanem mert tenyleg akkora a baratsagunk, hogy az nem igaz. Es hiszem azt, hogy sok ilyen van. Mondjak, hogy van ilyen, hogy az igazi. Talan nekem o es neki meg en, csak ez egy korszak es e korszak utan jon az igazi egyutelet.:) Nem lehet tudni.
...szoval van !
Ja, es jo parszor volt, hogy ot is a baratja megbantotta, en is osszevesztem a baratnommel, aztan egyutt logtunk valahol, ki beszeltuk a dolgokat, filmezgettunk es aztan voltak olyan pillanatok amik vannak a filmekben sokszor, tudod ez a csok kozeli elmeny vagy hogy is hivja e vilag az ilyent, nem tudom. Egymas leheletet ereztuk es vagy o, vagy en hallkan mondtuk, hogy ezt nem szabad, fejezzuk be, mind a ketten ne legyunk hulyek, stb, attol fugg, hogy mi jott ki a szankon, vagy h kinek, es tudtuk, hogy muszaj le allnunk.:) Hangsulyozom, 1x sem csalta meg o sem en, sem a parjat. De szentul tudom, hogy ha neki vagy nekem nem lenne kapcsolatom az egyikunk milioszor megcsalta volna a masik parjat, mert ha en vagy o egymasra mozdulnank ''eroteljesebben'' ott nem allittana le senki sem :)
Es hiszem, hogy nem az erzelmek iranyittanak se engem se ot, hanem az, hogy ebben az elcseszett kis vilagban ritka az ilyen kapcsolat, baratsag. Ahol nem kell felj attol, hogy atbasz a sajat baratod, vagy elarul. Talan ez az ami vonz minket egymashoz.:)
Meg is mutatom ezt a posztot neki :) Remelem segitettem a ketelyeidben.:)
Ja es meg egy annyit hozza fuznek ehez, hogy egy 15 eves korosztaly, akar fiu akar lany ne is akarjon ilyen fiu-lany kapcsolatot , mert eselytelen. Egy fiu fiu, farokkal. Nem tud csak baratkent tekinteni egy ilyen lanyra. Elobb utobb vagy bele szeret, vagy meg akarja dugni amivel a lanyt megserti es elkur mindent. Az ilyenhez ''felnottnek'' kell lenni.
Szoval inkabb ugy mondanam, hogy letezik, de a 18 plusszo karikat ki tennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!