Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik fiú-lány barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nekem az eddigi tapasztalatim azt mutatják hogy nincs. Úgy gondolom hogy egy bizonyos idő után az egyik fél mindig többet érez...

2014. okt. 12. 23:45
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Hát örülök hogy ti megtaláltátok ezeket az embereket. Nekem eddig 2 igaz lány barátom volt. Az elsőnél elmondtam neki, és teljesen eltávolodtunk. 1,5 éve már szinte nem is beszéltünk. Akivel most vagyok nagyon jóba abba is beleszerettem. Viszont van barátja. Nem fogom elmondani neki, mert nem akarom elveszíteni. Csak megpróbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni.
2014. okt. 13. 00:06
 22/32 anonim ***** válasza:
Zárójeles megjegyzés: Akinek vasárnap éjjel nem akad jobb dolga, mint választól függetlenül mindenkit lepontozni, az rendkívül szánalomra méltó. Remélem, ez kielégíti a bosszúvágyát, amiért anyuci nem szerette kicsi korában...
2014. okt. 13. 00:16
 23/32 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs.

Nekem nőként, leszbikusként tökre frusztráló, hogy mindegyik férfi csak ÚGY tud közeledni.

Egyetlen egy fiú barátom sincs, mert egyszerűen nem tudják hol a határ.

Néha tök jó lenne egy fiú barát is, de eddigi tapasztalataim szerint ez lehetetlen.

2014. okt. 13. 00:56
 24/32 StarkInd válasza:

Hogy a viharba ne létezne..

Még 16 éves koromban volt egy nagyon közeli jó barátom (lány).. minden témáról tök jól el tudtunk dumálni... állandóan röhögtünk mindenen. Sose szerettem volna többet tőle és ő sem tőlem. Már akkoriban is volt neki barátja!

Azóta ő már megházasodott! Sajnos ma már ritkán beszélünk , mert más közegben mozgunk, de kb 5 éven át ő volt a legjobb lány barátom!

Szóval a kérdésedre szerintem igen a válasz!

25/F

2014. okt. 13. 01:36
 25/32 anonim ***** válasza:

Csak neked csak most. Es mivel sietek nem ekezetezek.

Na szoval. Ott kezdenem, hogy 26fiu vagyok. Tisztan emlekszem, mert rengetegszer atbeszeluk azt a napot, amikor 19 volt, egy agusztusi nap volt amikor megismertem ot, azt a lanyt, aki egessz pontosan a mai napig a legjobb baratnom, es en is neki. 4 ev utan egy majus1-en csokoloztunk eloszor, de ugy, hogy o megkerdezte tolem , hogy neme csokolozunk egyet csak ugy :) Aztan ez utan voltak meg ilyen kis bulikak, aztan lett szex is belolle. Egymasnak voltunk, egyutt logtunk. Es meg mindig. Mar nincs se szex se semmi, mivel o is komoly kapcsolatban el es en is. Talalkozgatunk, beszelgetgetunk minden nap.Jol meg vagyunk. Aztan hogy a jovoben mi lesz nem tudom. Nem hazudok sajat magamnak, lehetek szar alak, vagy barmi, de sokszor van hogy a baratnomtol hozza futnek es ot csokolnam. Es nem azert mert szeretem vagy valami, hanem mert tenyleg akkora a baratsagunk, hogy az nem igaz. Es hiszem azt, hogy sok ilyen van. Mondjak, hogy van ilyen, hogy az igazi. Talan nekem o es neki meg en, csak ez egy korszak es e korszak utan jon az igazi egyutelet.:) Nem lehet tudni.

...szoval van !

2014. okt. 13. 02:07
 26/32 anonim ***** válasza:

Ja, es jo parszor volt, hogy ot is a baratja megbantotta, en is osszevesztem a baratnommel, aztan egyutt logtunk valahol, ki beszeltuk a dolgokat, filmezgettunk es aztan voltak olyan pillanatok amik vannak a filmekben sokszor, tudod ez a csok kozeli elmeny vagy hogy is hivja e vilag az ilyent, nem tudom. Egymas leheletet ereztuk es vagy o, vagy en hallkan mondtuk, hogy ezt nem szabad, fejezzuk be, mind a ketten ne legyunk hulyek, stb, attol fugg, hogy mi jott ki a szankon, vagy h kinek, es tudtuk, hogy muszaj le allnunk.:) Hangsulyozom, 1x sem csalta meg o sem en, sem a parjat. De szentul tudom, hogy ha neki vagy nekem nem lenne kapcsolatom az egyikunk milioszor megcsalta volna a masik parjat, mert ha en vagy o egymasra mozdulnank ''eroteljesebben'' ott nem allittana le senki sem :)

Es hiszem, hogy nem az erzelmek iranyittanak se engem se ot, hanem az, hogy ebben az elcseszett kis vilagban ritka az ilyen kapcsolat, baratsag. Ahol nem kell felj attol, hogy atbasz a sajat baratod, vagy elarul. Talan ez az ami vonz minket egymashoz.:)

Meg is mutatom ezt a posztot neki :) Remelem segitettem a ketelyeidben.:)

2014. okt. 13. 02:18
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

Ja es meg egy annyit hozza fuznek ehez, hogy egy 15 eves korosztaly, akar fiu akar lany ne is akarjon ilyen fiu-lany kapcsolatot , mert eselytelen. Egy fiu fiu, farokkal. Nem tud csak baratkent tekinteni egy ilyen lanyra. Elobb utobb vagy bele szeret, vagy meg akarja dugni amivel a lanyt megserti es elkur mindent. Az ilyenhez ''felnottnek'' kell lenni.

Szoval inkabb ugy mondanam, hogy letezik, de a 18 plusszo karikat ki tennem :)

2014. okt. 13. 02:23
 28/32 PearlDiver ***** válasza:
Létezik, egy ideig biztosan. Nekem 1-2 ilyen lánybarátom van, nem 100 hogy sosem éreztek irántam semmit de annyira nem dilemmázok ezen :-)
2014. okt. 13. 08:53
 29/32 anonim válasza:
Szerintem nem létezik. Voltak fiú barátaim, de volt amikor szerelem lett belőle, máskor vagy ő vagy én éreztem többet.
2014. okt. 13. 11:00
 30/32 anonim ***** válasza:
25ös vàlaszolò... Elárulnád h akkor miért vagy együtt a b.nőddel ha közben a lánybarátodhoz futnál csòkért??? Meg az egyik szavadat agyonütöd a másikkal.. Azt mondtad h nem csaltátok meg a párotokat de csòkolòztatok mikor összevesztetek?? Ez szerinted nem számit megcsalásnak?? Csak az számít ha megdugtad volna a csajt?? Nem értem...ahogy leírtad abbòl az jön le h teljesen odavagytok egymásért csak valamilyen oknál fogva nem jártok. Ez NEM barátság.. Az a barátság mikor mindent meg tudtok beszélni egymásnak megosztani a legnagyobb titkokat, kiállni egymásért mindenben jòkat nevetni stb. De nem az amikor "csak ùgy" csòkolòztok meg stb. Az màr szerelem... Èn nem hiszek benne sosem hittem mivel nekem is rengeteg fiùhaverom volt az összes szerelmes lett belém. Pl.mai napig is így van. Van egy haverom aki már vagy fél éve belém van esve csak nem vallja be de minden jel arra mutat és nem csak én látom. Lány-fiù barátság az egy nagyon törékeny és labilis dolog mivel csak 1hajszál választja el a szerelemtől. Nemhiába egyneműek között alakul ki a legszorosabb és jobb barátság.. Akármi van még ha az illető tagadja is vagy nem tud ròla akkor is érez vmit a másik fél iránt. Szòval nincs. Igazi nincs.
2014. okt. 13. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!