Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? vagy mit szeretne?
Figyelt kérdés
Szoktunk beszélgetni, viszont pár hete azt vettem észre, h sokat néz, szinte figyel, plusz a közelemben van nagyon sokszor. Legutóbb pl ránéztem, aztán láttam, h elkapta hirtelen a tekintetét.
Habár elég sokszor hárítani szoktam (nem nézek rà, ha közel jön nagyon távolabb àllok), mert barátnője van, akivel nagyon jól megvannak, mert a közös képeiken látom, én meg nem akarok belerondítani. Szóval szerintetek mi lehet ez? Kedvel? Tetszem neki netán? vagy az a képek csak látszat?
2014. okt. 1. 16:12
1/9 anonim válasza:
Simán tetszhetsz neki, egészséges férfinak kb. minden jó csaj tetszik, akkor is ha van csaja, aki pedig velük kedves, elég ha csak munkahelyi ebéden elflörtölgetünk, azt kedveljük.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)) épp ez az, h csak velem viselkedik így, mással nem. Hangosan a nevemen szólít, illetve ha a tanár azt mondja válasszunk vkit, akkor engem választ :D
2014. okt. 1. 16:26
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy tetszel neki. Ha még középiskolások vagytok, akkor képzelem, hogy mennyire lehet komoly a srác kapcsolata. Gondolom fészbukos kirakat "szerelem". Bár tudom, hogy ez nem korfüggő. Sokan csak azért vannak kapcsolatban valakivel, mert ő volt kéznél, éppen nem akadt jobb, a semminél mégis több...
4/9 A kérdező kommentje:
Ez egyetemen van :D és a srác két évvel idősebb nálam, a barátnőjével meg kb három éve jàr... ezért hárítok mindig. vagy nem kéne hárítanom? Oo
2014. okt. 1. 19:36
5/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm a 4-es vàlaszolónak:))
Még annyit hozzáfűznék, hogy igen fb-n is ki van rakva a kapcsolata, azonban nagyon boldognak látszanak együtt, ezért fordulok el mindig, mert nem szeretnék szemét lenni... inkább beszélgetek :)
2014. okt. 1. 19:40
8/9 anonim válasza:
Lehet csak szórakozik, de lehet tetszel neki.
9/9 A kérdező kommentje:
Legutóbb a tanárom mindenki elott lecseszett, erre a srác szembeszállt a tanárral, megvèdett engem. Azóta nem csesztetett :)
2015. márc. 7. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!