Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? vagy mit szeretne?

Figyelt kérdés

Szoktunk beszélgetni, viszont pár hete azt vettem észre, h sokat néz, szinte figyel, plusz a közelemben van nagyon sokszor. Legutóbb pl ránéztem, aztán láttam, h elkapta hirtelen a tekintetét.

Habár elég sokszor hárítani szoktam (nem nézek rà, ha közel jön nagyon távolabb àllok), mert barátnője van, akivel nagyon jól megvannak, mert a közös képeiken látom, én meg nem akarok belerondítani. Szóval szerintetek mi lehet ez? Kedvel? Tetszem neki netán? vagy az a képek csak látszat?

2014. okt. 1. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán tetszhetsz neki, egészséges férfinak kb. minden jó csaj tetszik, akkor is ha van csaja, aki pedig velük kedves, elég ha csak munkahelyi ebéden elflörtölgetünk, azt kedveljük.
2014. okt. 1. 16:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)) épp ez az, h csak velem viselkedik így, mással nem. Hangosan a nevemen szólít, illetve ha a tanár azt mondja válasszunk vkit, akkor engem választ :D
2014. okt. 1. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy tetszel neki. Ha még középiskolások vagytok, akkor képzelem, hogy mennyire lehet komoly a srác kapcsolata. Gondolom fészbukos kirakat "szerelem". Bár tudom, hogy ez nem korfüggő. Sokan csak azért vannak kapcsolatban valakivel, mert ő volt kéznél, éppen nem akadt jobb, a semminél mégis több...
2014. okt. 1. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez egyetemen van :D és a srác két évvel idősebb nálam, a barátnőjével meg kb három éve jàr... ezért hárítok mindig. vagy nem kéne hárítanom? Oo
2014. okt. 1. 19:36
 5/9 A kérdező kommentje:

És köszönöm a 4-es vàlaszolónak:))

Még annyit hozzáfűznék, hogy igen fb-n is ki van rakva a kapcsolata, azonban nagyon boldognak látszanak együtt, ezért fordulok el mindig, mert nem szeretnék szemét lenni... inkább beszélgetek :)

2014. okt. 1. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Magaddal beszélgetsz?
2014. okt. 6. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy te vagy a lánya.
2014. okt. 6. 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak szórakozik, de lehet tetszel neki.
2014. dec. 17. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Legutóbb a tanárom mindenki elott lecseszett, erre a srác szembeszállt a tanárral, megvèdett engem. Azóta nem csesztetett :)
2015. márc. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!