Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nekem az eddigi tapasztalatim azt mutatják hogy nincs. Úgy gondolom hogy egy bizonyos idő után az egyik fél mindig többet érez...2014. okt. 12. 23:45
11/32 anonim válasza:
Fiú-lány haverság létezik, de barátság nem.
13/32 anonim válasza:
Jelekből. Miből gondolod, hogy a legjobb barátod/barátnőd nem meleg?
15/32 A kérdező kommentje:
Eléggé vegyesek a vélemények.
2014. okt. 12. 23:54
16/32 anonim válasza:
hát biztos hogy létezik mert nekem is van ilyen, de van aki tényleg nem alkalmas ilyenre azért gondolják hogy nem létezik
17/32 anonim válasza:
Van lány barátom. Kapcsolatban van, semmi nincs közöttünk. A magam részéről meg tudom, hogy nem érzek iránta semmit. Persze az ágyamból nem rúgnám ki, mert jó nő, de ez csak a szokásos férfi hozzáállás, egyébként nem szoktam róla fantáziálni.
19/32 anonim válasza:
Létezik.
Fiú létemre egyik legjobb barátom lány, én nem akarok többet és ő sem. Volt hogy mind a ketten egyedülállóak voltunk, lett volna lehetőség de ő és én sem léptem. Nem is akartunk.
20/32 anonim válasza:
Miért kellene egy férfinak többet éreznie csak azért mert bsrátok vagy fordìtva?
Ha két ember meg tudja beszélni az ilyen jellegű dolgokat és bìznak egymásban,akkor igenis működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!