Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A párom olyan dolgokat tesz, ami iszonyatosan nagy (lelki) fájdalmat okoz nekem, viszont nagyon szeretem, és nem tudnék nélküle élni. De ez az állapot sem jó, mert egyszer összeroppanok. Ha elhagynám akkor meg pláne. Most egy olyan helyzetben vagyok, hogy "még mindig jobb mint nélküle". Viszont nem tudom, hogy ez meddig mehet még. Ti mit tennétek?

2014. okt. 10. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, én békésen szakítottam és utána a közelében maradtam...
2014. okt. 10. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan miket csinál?
2014. okt. 10. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát addig ameddig úgy érzed, hogy jobb így próbáld meg elsimítani a problémákat, hogy továbbra is jobb legyen így. :)
2014. okt. 10. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Egészen addig mehet így amíg már nem lessz jobb nélküle.Valszeg elfog még húzódni pár évig mire eljutsz oda (tehát addig is szenvedni fogsz) hogy már nem fog kelleni aztán kínlódsz a hiánya miatt még kb fél évig én a helyedben gyorsan túlesnék a fél éven aztán mindenki boldog :)
2014. okt. 10. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudnék nélküle élni. A tetteit most nem részletezném, a lényeg az, hogy nem tudatosak. Ő ilyen, és amit tesz az neki természetes, és nem veszi észre, hogy átlépett egy határt. Volt már emiatt pár vitánk, semmi nem változott, nem is fog. Ő ilyen.
2014. okt. 10. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

nade miket csinált?

pl??

mióta vgytok együtt?

2014. okt. 10. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
persze, hogy nem változik, ha nem vagy vele következetes. nincsenek következmények a részedről, ő meg nem akar változni.
2014. okt. 10. 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy miért nem tudsz nélküle élni? Tehát annyit kell tenned, hogy megszabadulsz attól a dologtól, ami miatt úgy érzed, hogy nem tudod elhagyni. De attól függetlenül még elmondhatnád mi az, ami tönkreteszi az életed. Illetve azt is, hogy mi az, ami tönkretenné az életed, ha ő nem lenne.
2014. okt. 10. 23:56
 9/9 anonim ***** válasza:
"Ő ilyen, és amit tesz az neki természetes, és nem veszi észre, hogy átlépett egy határt." -> egész egyszerűen nem illetek össze. Ez van, ha túl hamar beleszeretsz valakibe. Olyan hamar, hogy nem is ismerted meg teljesen és aztán jössz rá, hogy valami nem jó. Kár húzni, nem fog változni, te pedig miért változnál akkor.. Én is voltam így, beláttam, hogy hiába szeretem, ez kevés. Elhatároztam, szakítottam, nehéz volt nagyon az eleje, de nem bántam meg. Max azt, hogy nem tettem meg hamarabb.
2014. okt. 11. 01:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!