Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyk függő nem tudom mit csináljak állandoan csak irogat megbeszélni semmit sem akkar mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm gyk függő állandoan csak irogat sokszor engem fikáz a kiirásaiban! Viszon itthon megbeszélni semmit sem akar!! Minden perveznek válaszol és a telefonját is lekodolta már megint!!szóval még titkolozik is!nem tudom miért csinálja ezeket de egyszerüen nem tudok vele beszélni a szex na az egy másik dolog!! Azt mondta kb2-hete hogy neki nincsenek szükségletei... szóval a szex sem olyan már mint régen volt vágyal teli.. mit tudnék csinálni hogy egy kicsit észjez térjen???? Normális válaszokat2014. okt. 10. 08:51
11/16 anonim válasza:
Húzd ki az internetet pár napra.
12/16 A kérdező kommentje:
Telon netezünk mindketten!! És nagyon nem itt akarok vele beszelgetni hanem otthon!
2014. okt. 16. 16:20
13/16 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg kiszedni belőle hogy miért nem tud benned már megbízni! Ahelyett hogy olyanoktól kérdezgetsz akik nem is ismerik őt.
14/16 A kérdező kommentje:
Na kedves utolso mond meg mért nem tudsz bennem megbízni??? Amugy met nem tudok beloled semmit kiszedni mert semmit nem akarsz elmondani ha meg "ki akarom szedni beloled" akkor megsertodsz es dalolaszol a szemembe sem nezel csak csondbe banulod a plafont !!!!!! Na mert nem bizol bennem????
2014. okt. 20. 12:28
15/16 anonim válasza:
Az enyém is gyk függő, legalábbis ha megtalál egy olyan kérdést, amit nem gondoltam volna, akkor eléggé az lehet.
Ja, szexnél pedig csak azt mondja, h neki mindegy, h van-e. Ennyiben úgy nézem, h hasonlítanak, talán a perverzek kimaradnak az életéből, bár ki tudja, 3 pasival tolja csak, mikor reggel kelek mellette, egyik az exe, tök jó erre ébredni.
16/16 anonim válasza:
Ha gyk-s csajt választottál ne csodálkozz rajta..
Normális csaj nem is ismeri ezt az oldalt,mert megrontaná a szellemiségét tudatalatt..Barátnődel is ez történhetett..
A Naiv libákat könnyü beetetni bármivel,elég egy jó szöveg és már odáig vannak az ismeretlenekért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!