Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme csak szexelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme csak szexelni az exel?

Figyelt kérdés
1 évig jártunk, szakítottunk, egyből összejött egy csávóval. 2 hét után felhívott hogy nagyon szeret és találkozni akar hogy beszélgessünk, bele mentem de nem csak beszélgetés volt hanem szex is. Még mindig együtt van a csávóval , őt is szereti meg engem is. Szerintetek folytassam ezt a dolgot, csak mert én még mindig nagyon szeretem de ő nem tud választani. Mit csináljak? Nehéz lenne kilépnem, mert nagyon szeretem..

2014. okt. 7. 13:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy imádd a srácot, de a volt barátságotoknak jöttök annyival, hogy ráébresztitek egymást, hogy ez a csaj kihasznált benneteket, egymás ellen fordított, mindkettőtöket megalázott.

Beszélj a sráccal, ha kell, részletesen meséld el neki, hogy hányszor mit csinált veled a csaj, miközben "vele járt" és aztán közösen küldjétek el a jó édes csillagcsillagcsillag-ba ezt a ribäncot. Aztán menjetek el együtt sörözni és váljatok el barátságban a haveroddal. Lehet, hogy nem lesz többé belőle valódi barátság, de mégis tettetek valamit egymásért, még utoljára kihúztátok egymást abból a szarból, hogy egy ilyen csak kihasználjon titeket.

2014. okt. 18. 04:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék beszélni a sráccal, ő adott neki még egy esélyt.. Később biztos ráfog jönni a srác hogy nem ér annyit ez a csaj.Tegnap megint felkerestem a csajt hogy bebizonyítsam hogy még egyszer megfogja tenni, és lám találkoztam ma vele, és mi lett a vége? Csók. Ennyit erről. Nem fogom elmondani a srácnak, hagyom hogy majd rá jöjjön.
2014. okt. 18. 17:13
 23/25 anonim ***** válasza:
És miért csókoltad meg?
2014. okt. 19. 11:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Mert adott egy puszit a számra és én reflexből megcsókoltam.
2014. okt. 19. 16:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Tanuld meg felülírni a reakcióidat. Azokkal lehet szépen elcseszerinteni az ember önnön elhatározását és így mindent...
2014. okt. 20. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!