Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme csak szexelni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme csak szexelni az exel?

Figyelt kérdés
1 évig jártunk, szakítottunk, egyből összejött egy csávóval. 2 hét után felhívott hogy nagyon szeret és találkozni akar hogy beszélgessünk, bele mentem de nem csak beszélgetés volt hanem szex is. Még mindig együtt van a csávóval , őt is szereti meg engem is. Szerintetek folytassam ezt a dolgot, csak mert én még mindig nagyon szeretem de ő nem tud választani. Mit csináljak? Nehéz lenne kilépnem, mert nagyon szeretem..

2014. okt. 7. 13:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
vele voltam mindig, szinte túl sokat is, minden lépését figyeltem ne lett volna rá esélye hogy megcsaljon. ezért is lett vége szerintem, túlságosan vele akartam lenni.
2014. okt. 7. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
És előtted volt más pasija? Mert ha nem akkor meg a dolog egyértelmű. Kicsit élvezni akarja az élete. Ki akar próbálni más pasikat is, de közben lehet tényleg te kellesz neki (most még), de a sunciját más brével etetné most egy ideig.
2014. okt. 7. 14:14
 13/25 A kérdező kommentje:
volt 6, abból 3 akivel szexelt..ha kiakar próbálni még mást akkor mellette mért szexel velem is? nem értem.
2014. okt. 7. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Hogy maga mellett tartson.

Vagy mert jó voltál az ágyban és kell a biztos pont, aki rendre ellátja a puncija baját ahogy ő szereti. Vagy csak hülye, netán szereti halmozni az élvezeteket, esetleg a tény, hogy félrelép teszi izgalmasabbá a személyedet, és nem is maga a szex.

Minden esetre a csajod egy ócska r.i.b.a.n.c, mondom, kúrd amíg benne van, és/vagy amíg nem találsz jobbat. Addig legalább nem a marokmarcsát kell használni. :D

2014. okt. 7. 14:21
 15/25 A kérdező kommentje:
gondoltam arra hogy elmondom a csávójának hogy mit művel a csaja, de nem hinné el szerintem, meg a csaj is meg haragudna rám annyira hogy esetleg még ez se lenne ami most van..
2014. okt. 7. 14:31
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Te tudod.

Ha jobb kúrni, akkor tedd azt. A rendszeres és jó szex, nagy érték. Viccen kívül.

Viszont ha adnál egy leckét a csajnak akkor kitálalnék a srácnak. De akkor nem fogod többé megdugni. Vagy ügyes vagy és a csaj háta mögött, úgy, hogy te se bukj bele elhinted valahogy, valakin keresztül a srácnak, hogy a csaja félrekúr. Buktassa le ő maga, és akkor a csajszi nem fogja tudni, hogy a kezed benne volt, és dughatod tovább, sőt megvigasztalhatod. Ha ügyes vagy ezt választod. :)

2014. okt. 7. 15:32
 17/25 Synesztro ***** válasza:
26/F Nekem a nejem lépett félre, elváltam, úgy egy éve, még vagy fél évig amíg nem volt más vissza vissza jártam, sőt nem szégyenlem, én a végére, a haveroknak is örömet szereztem azzal, hogy elhívtam őket, aztán mikor rájött, hogy nem jó vásárt csinált a legújabbal, vissza akarta magát könyörögni, mire én elküldtem neki rádión az:" ali de verchi a more" című számot, és most egy istenkirály csajjal élek, aki minden igényemet kielégíti az élet minden területén, és akinek az exem a talpát nem nyalhatná meg:D:D:D
2014. okt. 11. 11:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Na kitálaltam a srácnak, de az a szerencsétlen vele maradt, azt mondta ad neki még egy esélyt..az ilyenen csak nevetni tudok..
2014. okt. 15. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy neked jogod lenne nevetni bárkin is.
2014. okt. 16. 08:47
 20/25 A kérdező kommentje:
miért? sírjak inkább? azt már eleget csináltam..
2014. okt. 16. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!