Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme csak szexelni az exel?
11/25 A kérdező kommentje:
vele voltam mindig, szinte túl sokat is, minden lépését figyeltem ne lett volna rá esélye hogy megcsaljon. ezért is lett vége szerintem, túlságosan vele akartam lenni.
És előtted volt más pasija? Mert ha nem akkor meg a dolog egyértelmű. Kicsit élvezni akarja az élete. Ki akar próbálni más pasikat is, de közben lehet tényleg te kellesz neki (most még), de a sunciját más brével etetné most egy ideig.
2014. okt. 7. 14:14
13/25 A kérdező kommentje:
volt 6, abból 3 akivel szexelt..ha kiakar próbálni még mást akkor mellette mért szexel velem is? nem értem.
Hogy maga mellett tartson.
Vagy mert jó voltál az ágyban és kell a biztos pont, aki rendre ellátja a puncija baját ahogy ő szereti. Vagy csak hülye, netán szereti halmozni az élvezeteket, esetleg a tény, hogy félrelép teszi izgalmasabbá a személyedet, és nem is maga a szex.
Minden esetre a csajod egy ócska r.i.b.a.n.c, mondom, kúrd amíg benne van, és/vagy amíg nem találsz jobbat. Addig legalább nem a marokmarcsát kell használni. :D
2014. okt. 7. 14:21
15/25 A kérdező kommentje:
gondoltam arra hogy elmondom a csávójának hogy mit művel a csaja, de nem hinné el szerintem, meg a csaj is meg haragudna rám annyira hogy esetleg még ez se lenne ami most van..
Te tudod.
Ha jobb kúrni, akkor tedd azt. A rendszeres és jó szex, nagy érték. Viccen kívül.
Viszont ha adnál egy leckét a csajnak akkor kitálalnék a srácnak. De akkor nem fogod többé megdugni. Vagy ügyes vagy és a csaj háta mögött, úgy, hogy te se bukj bele elhinted valahogy, valakin keresztül a srácnak, hogy a csaja félrekúr. Buktassa le ő maga, és akkor a csajszi nem fogja tudni, hogy a kezed benne volt, és dughatod tovább, sőt megvigasztalhatod. Ha ügyes vagy ezt választod. :)
2014. okt. 7. 15:32
26/F Nekem a nejem lépett félre, elváltam, úgy egy éve, még vagy fél évig amíg nem volt más vissza vissza jártam, sőt nem szégyenlem, én a végére, a haveroknak is örömet szereztem azzal, hogy elhívtam őket, aztán mikor rájött, hogy nem jó vásárt csinált a legújabbal, vissza akarta magát könyörögni, mire én elküldtem neki rádión az:" ali de verchi a more" című számot, és most egy istenkirály csajjal élek, aki minden igényemet kielégíti az élet minden területén, és akinek az exem a talpát nem nyalhatná meg:D:D:D
2014. okt. 11. 11:05
18/25 A kérdező kommentje:
Na kitálaltam a srácnak, de az a szerencsétlen vele maradt, azt mondta ad neki még egy esélyt..az ilyenen csak nevetni tudok..
Nem hiszem, hogy neked jogod lenne nevetni bárkin is.
2014. okt. 16. 08:47
20/25 A kérdező kommentje:
miért? sírjak inkább? azt már eleget csináltam..
Kapcsolódó kérdések: