Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme csak szexelni az exel?
Te nem ennyire szereted, hanem ekkora balek vagy.
Én is dugtam az exet szakítás után. Hol velem csalt meg valakit, hol csak hiánypótló voltam. Nekem nem volt ellene semmi kifogásom, mert csajoztam kerestem az utódját, de amíg nem volt senki, volt egy már bejáratott egyébként zseniális, és az ágyban is király punci ami rendszeresen benyelt. Ennyi.
Dugjad ha benne van, de ezek után ha téged is választ hajtsd el a p.i.cs.á.ba, mert csak egy hülye r.i.b.a.n.c aki nem tudott választani és helyette elkezdett egy gerinctelen kettős játékot űzni. Hogy ő kit csal meg, semmi közöd hozzá, ha a másik srácot nem ismered, így nyugodt szívvel kefélheted meg, de ennek a kapcsolatnak itt vége. Gondolj bele. Nem lehet hogy amíg együtt voltatok a szakítás előtt, melletted más is kezelgette, mint most te is őt? Ezek után ezt soha nem tudhatod biztosan. Nem akarod te ezt. Amíg tart kúrjad. Jó az. És keress egy másik, normális lányt aki megérdemel. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!