Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szerelem újralángolása! Mit tudnék tenni?
A történet:
még 4 éve történt, egy volt iskolatársammal jöttem össze, mikor 1 suliba jártunk nem vettük észre egymást.. Mikor elballagtunk rá 1 évre összefutottunk, leszólitott, dumáltunk. Iwiwen is ismerősök lettünk, levelezgettünk, találkozgattunk és összejöttünk. Én akkor voltam 21 ő 24. Szép, jó volt az eleje az érdekeimet nézte meg meglepett, meg törödött velem.. Aztán 2 hónap után meg átvágott, és kirugott az exe miatt egy 2 gyerekes anyuka miatt (a gyerekek nem tőlle vannak, hanenm az exem előtti pasijától), meg rendre "eltünt" pl. telefont nem vette fel, ilyesmik..., rettenetesen sz.r volt utánna, nagyon összevesztünk jó ideig nem is beszéltünk.. Aztán ujra összefutottunk, dumáltunk, még mindig eggyütt van a csajjal... De más is történt köztünk... Utánna kértem h ne keressen többé, de ő hivogatott találkoztunk is, "az" is volt mindig meg meghallgattuk egymást... Azóta van uj barátom már 1 éve, elötte , ill. miután a fentebb leírt exemmel vége lett, 3 évig senkim se volt, féltem... A mostani párommal is megvagyunk, bár vannak zűrök, fényéveknyire sincs az exemtől, meg a jelenlegi nem akar dolgozni, alig járunk el valamerre, az az exem egy csomó helyre elvitt meg dolgozott is, voltak életcéljai...de a mostani nem bánt, nem csal meg.... Az exem tudja h vele vagyok, ismeri, és hivogat is sokszor,h mi van velem, multkor találkozni akart.... Meg egy közös ismerőstöl tudom h már nem olyan a csajjal a kapcsolata... Próbáltam vele beszélni mikor egyedül voltam h próbáljuk meg ujra de hasztalan maradt... Meg elég sűrűn eszembe jut, sokszor sírok ha rágondolok (most is)és ennek már kb 4 éve... Néha jó hogy beszélek vele, jó h tudok róla, csak rossz ez az egész hogy ő egy lelakott 2 gyerekes nő mellett boldog...... Pedig mellettem sokkal jobb élete is lehetett volna... Most jól esett kiirni.. Lehetőleg tahók mellőzzenek.
L/24
Így más..de így meg azért nem akarnék tőle semmit,mert nem tudnék benne megbízni..Mit vársz egy ilyen embertől aki össze-vissza csal mindenkit mindenkivel..?
A történetből az jött le,hogy a csávó avval van aki épp az útjába esik..a barátnője meg ott van biztosnak..
" párszor ha találkoztunk de nem jöttünk össze újra"
Ha akarna tőled valamit akkor szerintem összejöhettetek volna..
Te vele tudnál lenni,úgy hogy össze vissza csalt mindenkit? Nem félnél,hogy téged is megcsal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!