Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy a pasi hüséges egy nöhöz akivel jár?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 09:49
2/11 anonim válasza:
ugy hogy mindig szexelni akar vele és forditva is igaz
3/11 anonim válasza:
Bizalom kérdése.
Vagy felbérelsz egy kémszolgálatot, hogy 0-24 kövessék. :D
4/11 anonim válasza:
A multjának az alapos ismerete sokat segíthet.. Amugy meg a teszteléses módszer is hatékony... És amugy meg szerintem mindegy, hogy huseges-e, ha szeret, es eros az egyenisege, akkor huseges.. Ha gyenge egyenisegu, akkor igyis el fogjsk csabitani 1-1 menetre.. Ha meg nem szeret, akkor meg magától is félre fog menni..
5/11 A kérdező kommentje:
Hat elég zavarosan mondta el a dolgokat mert egyszer azt mondja elöttem egy csaja volt, utána meg hogy volt több is elöttem .
2014. okt. 6. 09:59
6/11 anonim válasza:
Erthette ugy is, hogy egy komoly kapcsolata golt, de sok novel lefekudt mar.. Nem kell rogton hazugsagot feltetelezni, lehet, hogy csak nem tud fogalmazni
7/11 A kérdező kommentje:
Meg eleinte mondta hogy hüséges de nem vagyok ebben már biztos hogy az .
2014. okt. 6. 10:07
8/11 anonim válasza:
Nyilvan elbizonytalanitott valamivel... De mivel?
9/11 anonim válasza:
Vagy csak egy újabb önmagának problémát gyártó lány....
10/11 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy szeretlek ö nem mondta és és csak akkor mondja ha az kell neki.
2014. okt. 6. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!