Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud engem egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud engem egy pasi sem szeretni? Pedig kedves, őszinte és hűséges vagyok. Bezzeg a nálam rosszabb természetű lányoknak van valakijük.

Figyelt kérdés
Persze nekem is van rossz tulajdonságom: nehezen bízom meg valakiben, csendes vagyok de csak nagyobb társaságban.
2014. ápr. 11. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én szeretlek. :)
2014. ápr. 11. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert a jó az unalmas. Keress csendesebb pasit, akik nem bánják.
2014. ápr. 11. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán vedd észre az olyan srácokat is, akik csendesek, legyen az kisebb vagy nagyobb társaság és hozzád hasonló.
2014. ápr. 11. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert rajtad kívül mindenki disznó és felszínes.
2014. ápr. 11. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert nincs bomba alakod és meseszép arcod. Mert csak az igazán jóképű fiúkat veszed észre. Mert csak azokat veszed észre, akik Rajtad kívül még 99 lánynak kellenek. Ezek az okok szoktak lenni.
2014. ápr. 11. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretlek még úgy is, hogy nem láttalak.
2014. ápr. 11. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Látod, itt mindjárt ketten is szeretnek.
2014. ápr. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!