Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy magyar lány összejön egy cigány fiúval?

Figyelt kérdés

2014. okt. 5. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%
jajneee nem kell tovább szaporítani őket
2014. okt. 6. 01:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"More" A minap iszogattam egy jó barátnőmmel,egy fekete hajú hófehér bőrű bociszemű gyönyörű lánnyal.Ittas állapotban elmeséltem neki,hogy láttam amint a barátja a közeli parkban egy közös kis bulin megdugja a csaj barátnőjét,miközben a csaj egy másik padon nevetgél részegen.Ez volt 1-2 hónapja.Elmondtam neki mindent,erre az este végére jött a cigány srác,és hát persze,hogy meg akart verni.A probléma ott kezdődik,hogy én 184 cm vagyok 80 kg izommal és nem hiába járok harcművészetre,az a gyerek úgy jött oda hozzám,hogy megver,de pórul járt.A lényeg az a történetben,hogy a csaj felhívta a barátját,és megkérdezte,hogy igaz e,amire persze nem volt a válasz.

Ha egy magyar lány összejön egy cigánnyal akkor nagy eséllyel számítson a következőkre,és Borsodban lakom,szóval tudom milyen a rossz cigány,meg már láttam jót is,ennek ellenére javarészt utálom őket.Nah számítson ezen dolgokra:

-rengeteg gyerek

-erőszakolás

-rábeszélés...ha nem akarsz valamit,akkor akarod majd később,de mindenképpen ő dönt és baszhatod a szabadságod

-verés

-undorító féreggé válás

-gondolkodás csökkenése

-börtönbe való látogatás

-lopás

-családon belüli szexualitás

-probléma esetén ismét verés,és még véletlenül sem megbeszélés

-"jááj devla verje meg a gyomrodat egye ki a rákos ménykű" - mondatok eltűrése

-fehér lány elcigányosodik.Hidd el tudom miről van szó,láttam,éreztem,hallottam ezeket a dolgokat.Remélem segíthettem,egyébként javaslom,ha te vagy az aki összejött egy cigány sráccal,ha nem lépsz le, neked véged.Nem fogom taglalni a "tisztelet a kivételnek dolgot" mert ahány cigány láttam eddig,mind egyforma volt,majd mondom ha látok normálisat.Egyébként meg vigyázzon magára az illető,nem az én dolgom.

2014. okt. 6. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Ui: elnézést,visszaolvasva egy helyen magam ellen beszéltem.Egyszer láttam jó cigányt.Dunántúlon,adott egy kukacot a horgomra.Ennyi. :)
2014. okt. 6. 07:55
 14/18 KECSKE15 válasza:

undorító, rossz abba belegondolni hogy egy cigány ott "fogdos egy magyar lányt.

De ha normális a fickó akkor nem hinném hogy bármi gond lenne, szóval 50-50%

2014. okt. 6. 18:54
 15/18 osman alex válasza:
54%
Am kajak, először jópofi, rendes meg minden de idővel kimutatja a foga fehérjét és ennek a lány issza meg a levét, am szerintemis undoritó a cigány fiu+magyar lány páros. Meg az valóban igaz hohy magyarban is van ugyanúgy börtöntöltelék de cigányból 100x több ilyen van.
2014. okt. 6. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy lassan már annyi ilyen páros van, mint égen a csillag...nekem nem kéne, mert én is látom, hogy mennyire bunkók a nőikkel, és a magyarok elcigányosodása is nagyrészt igaz...
2014. okt. 9. 01:39
 17/18 anonim ***** válasza:
remélem megerőszakolja és aztán megölik és megsütik a csajt a tázsvírekkel vagy váltságdíjat kérnek a szülöktől
2014. nov. 3. 21:33
 18/18 anonim válasza:
Mostanaban mar eleg sok olyan magyar lany van akik osszejonnek "cigany" fiukkal.De most ha az a lany nagyon szereti azt a fiut, es tenyleg ugy gondolja ,hogy nem tudna nelkule meglenni akkor egszeruen nem tehet semmit,mert akkor minden bizonnyal szerelmes a fiuba.Ezeknek a kapcsolatoknak is megvannak az elonyeik es a hatranyaik is, ugyanugy !Mondjuk van olyan is amikor a magyar lanynak peldaul nem engedik meg a szulei ,hogy egyutt legyen egy "cigany" fiuval mert tudjak ,hogy annak majd mik lesznek a kovetkezmenyei .Amugy az meg rosszabb ha eltiltsak a "szerelmetol" es nem enegedik meg ,hogy lathassa barmikor .Ez az ut ugymondva meg rosszab mert akkor a lany megjobban fog ragaszkodni ahhoz a "cigany " fiuhoz ! Osszefoglalva ha tenyleg nagyon szereted azt a fiut es ugygondolod ,hogy komoly kapcsolatnak igerkezik akkor HAJRA !
2015. máj. 7. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!