Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy magyar lány összejön egy cigány fiúval?
"More" A minap iszogattam egy jó barátnőmmel,egy fekete hajú hófehér bőrű bociszemű gyönyörű lánnyal.Ittas állapotban elmeséltem neki,hogy láttam amint a barátja a közeli parkban egy közös kis bulin megdugja a csaj barátnőjét,miközben a csaj egy másik padon nevetgél részegen.Ez volt 1-2 hónapja.Elmondtam neki mindent,erre az este végére jött a cigány srác,és hát persze,hogy meg akart verni.A probléma ott kezdődik,hogy én 184 cm vagyok 80 kg izommal és nem hiába járok harcművészetre,az a gyerek úgy jött oda hozzám,hogy megver,de pórul járt.A lényeg az a történetben,hogy a csaj felhívta a barátját,és megkérdezte,hogy igaz e,amire persze nem volt a válasz.
Ha egy magyar lány összejön egy cigánnyal akkor nagy eséllyel számítson a következőkre,és Borsodban lakom,szóval tudom milyen a rossz cigány,meg már láttam jót is,ennek ellenére javarészt utálom őket.Nah számítson ezen dolgokra:
-rengeteg gyerek
-erőszakolás
-rábeszélés...ha nem akarsz valamit,akkor akarod majd később,de mindenképpen ő dönt és baszhatod a szabadságod
-verés
-undorító féreggé válás
-gondolkodás csökkenése
-börtönbe való látogatás
-lopás
-családon belüli szexualitás
-probléma esetén ismét verés,és még véletlenül sem megbeszélés
-"jááj devla verje meg a gyomrodat egye ki a rákos ménykű" - mondatok eltűrése
-fehér lány elcigányosodik.Hidd el tudom miről van szó,láttam,éreztem,hallottam ezeket a dolgokat.Remélem segíthettem,egyébként javaslom,ha te vagy az aki összejött egy cigány sráccal,ha nem lépsz le, neked véged.Nem fogom taglalni a "tisztelet a kivételnek dolgot" mert ahány cigány láttam eddig,mind egyforma volt,majd mondom ha látok normálisat.Egyébként meg vigyázzon magára az illető,nem az én dolgom.
undorító, rossz abba belegondolni hogy egy cigány ott "fogdos egy magyar lányt.
De ha normális a fickó akkor nem hinném hogy bármi gond lenne, szóval 50-50%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!