Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lányom a cigányokhoz vonzódik? Lent
17 éves lesz, már volt cigány barátja, nem egyszer, és ez engem zavar
volt egy, akin nagyon látszódott,barna bőr, beszéd,stb..
őt nem is hozta haza , ez miatt
volt 2 akiken annyira nem, őket viszont hazahozta
zavar..mit tegyek?
cigány zenét hallgat folyton, táncol.
Uhh... Sajnálom :(
Rá fog jönni magától, hogy ez nem az a réteg akiben meg lehet bízni.
3. Vagyok
Nem lehet, hogy túlságosan könnyűvérű? Én tuti nem jönnék vele össze, nem csak azért mert eddig csak kisebbségi barátja volt...
Hűha!
Borsodi vagy? Mert akkor nehéz lesz nem olyan pasit találnia. De ha tiltod még inkább arra fog tekingetni!
Nem tiltom, de tudja, hogy nem tetszik nekem.
Akit nem hozott haza, vele egy idős volt, de az az igazi cigány. Szokásokat tartották, az anyja mondta,hogy költözzön oda már, hasonlók
beszélj a lányoddal erről.
tánc ellen szórj szét szögeket/üvegszilánkot, cigányzene ellen pedig egy ütős zenét alkalmazz... :)
hát, memgondom én mit csinálnék, elősször is, a legfontosabb hogy szép lassan kezd el felépíteni az apalánya kapcsolatot, kiépíteni a lehető legnagyobb bizalmat. utána közös programok stb. hogy miért van erre szügség (a szülő-gyerek kapcsolat építését leszámítva) hogy a lehető legjobban bízzon benned,
hogy adjon a szavadra, hogy finoman tudd vele közölni a nemtetszésed annak a következménye nélkül, hogy ezt mégjobban csinálja. persze egy lázadó kamasszal ezt véghezvinni végtelen türelmet igényel, de a lányodért tedd meg, nem hiányzik johy valami putris cigó felcsinállja. finoman ültesd el a fejében a gondolatot, hogy olyan pasi kell, akire egy életen át számíthat és biztosítja a boldogságát és jólétét. ha tényleg olyan hogy a romákhoz vonzódik azellen tenni nem tudsz, de valahogy érd el, hogy legyen olyan szinten igényes hogy ha romát is de normálisat, becsületeset találjon maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!