Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy 18 éves lány egy 30 éveshez vonzódik?
szereti <> képtelen lerázni... itt nagyon ellentmondásos a dolog...
És miért érzi rosszul magát?
Korkülönbségnek is megvan az előnye, ahogy a hátránya is :)
Szóval az egyiket szereti de a másikkal dugna.
Magyarán ha valóban szeretné az elsőt nem dugna az idősebbel.
17L vagyok, eddig 2 barátom volt de mind idősebb volt nálam. A velem egykorúakkal kise jövök de még a 2-3 évvel idősebbekkel se. Mostanság egy 28 éves fiúval találkozgatok, és előző barátom is 28 volt azzal másfél évig voltam. És ez a mostani akivel találkozgatok ő sem gondolta volna, hogy valaha is egy 17 éves lány fogja érdekelni de mégis megfogtam valamivel. Első találkozónkon csak úgy elképedve nézett beszélgetés közben és nemtudtam mi baja van, aztán mondta, hogy olyanokat tudok meg olyanokról tudok hosszasan beszélni amiket a velem egykorúak nemtudnak. Ugyanazok a nézeteink, és igen, kijelentem nem szégyen, hogy én csak ilyen huszonéves korú emberekkel tudom jól érezni magam és jókat beszélgetni.
Most ítéljetek el, hogy egy kis r*banc vagyok, de ez van..
Szerintem utazon el valahova ahol mindkett úriember távol van ( ajánlom az északi országokat mint például Finnországot )
Szellőztese ki egy kicsit a fejét aztán meg SÜTIzzen be és ezt a szitut tárgyalja meg egy békával !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!