Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a lányom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a lányom a cigányokhoz vonzódik? Lent

Figyelt kérdés

17 éves lesz, már volt cigány barátja, nem egyszer, és ez engem zavar

volt egy, akin nagyon látszódott,barna bőr, beszéd,stb..

őt nem is hozta haza , ez miatt

volt 2 akiken annyira nem, őket viszont hazahozta

zavar..mit tegyek?

cigány zenét hallgat folyton, táncol.

2014. júl. 31. 22:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
sajnállak őszintén mondom, ha én is szülő leszek majd és ilyen lányom lesz, hát nagy rémálmom amúgy, hogy vagy cigánnyal vagy négerrel vagy arabbal jön össze :/ de leginkáb a cigány és néger zavarna, mert ők más faj, más kultúra és állatiasan kihasználjáák a szép fehér lányokat sajnos
2014. júl. 31. 22:51
 12/23 anonim ***** válasza:
40%

segíteni ebben konkrétan nem tudok sajnos mert nem vagyok hasonló helyzetben, viszont van egy tanácsom amit szerintem érdemes megfogadni, (mert vannak dolgok amiket jobb ha tud az ember)

vidd el egy kivizsgálásra mert lehet már AIDS-es.. mint tudjuk a majmok terjesztik...

2014. júl. 31. 23:02
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
ha jóban vagy a lányoddal akkor valahogy megtudod vele beszélni hogy mellőzze a retkeket ülj le és beszélj vele ha kell tilsd meg
2014. júl. 31. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
Engem speciel az ilyen rasszisták zavarnak mint te... de ha ettől eltekintünk csak annyit tudok neked írni, hogy várj egy kicsit, hátha kinövi. Plusz beszélgess vele arról, hogy téged ez zavar, próbálj rá hatni, hogy más típusú pasi való hozzá stb... Tiltani úgysem tudod.... csak annyit tehetsz, hogy beszélgetsz vele, és imádkozol, hogy ne csinálják fel. + felvilágosítod, hogy gumi nélkül ne engedje magát!!!!!!!
2014. júl. 31. 23:23
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez nem jó. Csak nehogy "elcigányosodjon". Én még fiatal vagyok ahhoz hogy gyerekem legyen de ahhoz nem hogy rasszista legyek a cigányokkal szemben.
2014. aug. 1. 07:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak mondom hogy a lányod is írt ide egy kérdést! Vagy inkább csak szórakozol ?
2014. aug. 1. 08:07
 17/23 anonim ***** válasza:
23%
Én is elbeszélgetnék a lánnyommal. De legvégső esetben adnék néhány pofont a cigánygyereknek, vagy valahogy csőbe húznám. Ő úgyse gondolja komolyan, csak gyakorol a lányodon, hát ne gyakoroljon... A családod legyen a szent!
2014. aug. 1. 11:10
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Ezért kell gyerekkortól egészséges módon nevelni. Korábban kellett volna gondolkozni sajnos. Nem hülyeséget beszélek, 3 gyermekem van.
2014. aug. 1. 12:31
 19/23 ez-meg-az válasza:
60%

a cigányzene mit zavar?:DDDDD jóaz, sokan hallgatják és szeretik még magyarok is

és hát igzából nem tudsz csinálni, lányod élete, de ha megtiltod már csak azért is cigánnyal jön össze. elhiheted, tudom, mivel én is és minden gyerek ilyen

2014. aug. 1. 14:51
 20/23 Amado atya ***** válasza:
94%

16 ponton záródó ajtó, ablakrács, faliszéf.

És keress eladó taposóaknákat is a kertbe, kerítés mellé.

2014. aug. 1. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!