Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lányom a cigányokhoz vonzódik? Lent
Figyelt kérdés
17 éves lesz, már volt cigány barátja, nem egyszer, és ez engem zavar
volt egy, akin nagyon látszódott,barna bőr, beszéd,stb..
sajnállak őszintén mondom, ha én is szülő leszek majd és ilyen lányom lesz, hát nagy rémálmom amúgy, hogy vagy cigánnyal vagy négerrel vagy arabbal jön össze :/ de leginkáb a cigány és néger zavarna, mert ők más faj, más kultúra és állatiasan kihasználjáák a szép fehér lányokat sajnos
2014. júl. 31. 22:51
12/23 anonim válasza:
segíteni ebben konkrétan nem tudok sajnos mert nem vagyok hasonló helyzetben, viszont van egy tanácsom amit szerintem érdemes megfogadni, (mert vannak dolgok amiket jobb ha tud az ember)
vidd el egy kivizsgálásra mert lehet már AIDS-es.. mint tudjuk a majmok terjesztik...
2014. júl. 31. 23:02
13/23 anonim válasza:
ha jóban vagy a lányoddal akkor valahogy megtudod vele beszélni hogy mellőzze a retkeket ülj le és beszélj vele ha kell tilsd meg
2014. júl. 31. 23:02
14/23 anonim válasza:
Engem speciel az ilyen rasszisták zavarnak mint te... de ha ettől eltekintünk csak annyit tudok neked írni, hogy várj egy kicsit, hátha kinövi. Plusz beszélgess vele arról, hogy téged ez zavar, próbálj rá hatni, hogy más típusú pasi való hozzá stb... Tiltani úgysem tudod.... csak annyit tehetsz, hogy beszélgetsz vele, és imádkozol, hogy ne csinálják fel. + felvilágosítod, hogy gumi nélkül ne engedje magát!!!!!!!
2014. júl. 31. 23:23
15/23 anonim válasza:
Hát ez nem jó. Csak nehogy "elcigányosodjon". Én még fiatal vagyok ahhoz hogy gyerekem legyen de ahhoz nem hogy rasszista legyek a cigányokkal szemben.
2014. aug. 1. 07:40
16/23 anonim válasza:
Csak mondom hogy a lányod is írt ide egy kérdést! Vagy inkább csak szórakozol ?
2014. aug. 1. 08:07
17/23 anonim válasza:
Én is elbeszélgetnék a lánnyommal. De legvégső esetben adnék néhány pofont a cigánygyereknek, vagy valahogy csőbe húznám. Ő úgyse gondolja komolyan, csak gyakorol a lányodon, hát ne gyakoroljon... A családod legyen a szent!
2014. aug. 1. 11:10
18/23 anonim válasza:
Ezért kell gyerekkortól egészséges módon nevelni. Korábban kellett volna gondolkozni sajnos. Nem hülyeséget beszélek, 3 gyermekem van.
2014. aug. 1. 12:31
19/23 ez-meg-az válasza:
a cigányzene mit zavar?:DDDDD jóaz, sokan hallgatják és szeretik még magyarok is
és hát igzából nem tudsz csinálni, lányod élete, de ha megtiltod már csak azért is cigánnyal jön össze. elhiheted, tudom, mivel én is és minden gyerek ilyen
2014. aug. 1. 14:51
20/23 Amado atya válasza:
16 ponton záródó ajtó, ablakrács, faliszéf.
És keress eladó taposóaknákat is a kertbe, kerítés mellé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!