Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedi el az anya?
Barátnőmell szeretnék össze költözni én 18 vagyok ő 26.
De az anya nem engedi sőt azt sem hogy együtt aludjunk.
A lány szűz és vallásos , teljesen uralja a lányát döntésekben is anya akar dönteni. Én ki próbálnám hogy milyen lenne egybe költözni a lány meg akar velem jönni.
De hogyan koptassam le az anyát? Ha el megyünk és kicsit is késik akkor egyből nálunk keresi. Ebből pedig az én szüleimnek van elege hogy este idejön őket zaklatni.
Pénzel nem is lenne baj elég anyagias a családja.
Kettőnk fizetése 150ezer ebből egy albérlet jó lenne.
Valami ötlet hogyan koptassam le az anyát? Mert a lánynak is elege van belőle.
Nem tudom, hogy mi a jobb indok arra, hogy most azonnal fuss, rohanj, menekülj, mert ebből semmi jó nem fog származni, szóval rád bízom válassz egy okot:
1.) 8 év korkülönbség a nő javára
2.) 8 év korkülönbség a vallásos agymosott nő javára
3.) 8 év korkülönbség a vallásos agymosott nő javára, aki felett uralkodik az anyja
4.) 8 év korkülönbség a vallásos agymosott nő javára, aki felett uralkodik az anyja, aki vélhetően szintén vallásos agymosott
Válassz egyet, vagy mindet, és menekülj!!!
3.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!