Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi anya, hogy egy fiúval beszélgessem?
a másodiknak elég sz.r gyerekkora lehetett...
Léteznek ilyen anyukák. Próbálj meg vele még egyszer beszélni, ha nem megy, akkor sajnos marad a titkolózás. Csúnya dolog ezt mondani, de vannak, akiknél csak így megy. Egyesek nem valók szülőknek.
Ez nem normális dolog.
A szülő dolga az, hogy irányítsa a gyerekét és felkészítse az életre.
A normális életnek pedig része az, hogy a lányok ismerkednek a fiúkkal, oda-vissza. 17 évesen már nyugodtan lehet kezdeni.
Megpróbálhatnád esetleg apukáddal is, talán ő normálisabb.
Én helyedben megmondanám neki az őszintét: Nézd, Anya, én őszinte leszek veled. 17 éves vagyok és ideje már ismerkednem a fiúkkal is, mert nem zárdába készülök (remélem tényleg nem :D). Ha ebbe beleegyezel, az mindkettőnknek jó, de ha nem, akkor csak az lesz, hogy én így is úgy is fogok a fiúkkal beszélgetni, te pedig folyton ideges leszel. Vagy mindkettőnknek jó, vagy neked lesz rossz, de azt én nem akarom.
Nekem olyan anyukám van, akivel lehet értelmesen beszélni a lányokról és nagyon drukkol nekem. De volt már más, amiben ezt el kellett játszanom vele és hidd el, működik. Csak okosan kell megfogalmazni, nem támadni. El kell fogadnia, hogy már nem ő dönt helyetted. Sok sikert! 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!