Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedi anya, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi anya, hogy egy fiúval beszélgessem?

Figyelt kérdés
Csak be akartam avatni, hogy sokat beszélek egy fiúval, mert az egyik barátnőm is meg tudott beszélni ilyet az anyukájával. De amint felhoztam, hogy egy fiúval beszélek, rögtön elkezdett kiabálni, hogy mit képzelek, nem való ez nekem. 17 vagyok, még nem volt barátom. Mostmár örökké ez lesz? Én megkedveltem ezt a fiút, anya miatt nem fogom megszakítani vele a kapcsolatot. Mit lehet ilyenkor csinalni?
2013. szept. 16. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jobb kedve van ülj le vele és próbáljátok megbeszélni hogy lassan nagykorú vagy és szeretnél fiukkal ismerkedni és elöbb utobb ugyis muszáj lesz róla tudomást vennie...
2013. szept. 16. 23:19
 2/10 zoliba' ***** válasza:
22%
ne anyukád szeretöjénel próbálkozz. Am míg le nem érettségizel,az a dolgod,h tanulj. Különben buta maradsz, a szüleid fölöslegesen ölik beléd a pénzt és ráadásul 2 hét múlva jön a buta kérdésed,h "lehetek terhes ha.."
2013. szept. 16. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:

a másodiknak elég sz.r gyerekkora lehetett...

Léteznek ilyen anyukák. Próbálj meg vele még egyszer beszélni, ha nem megy, akkor sajnos marad a titkolózás. Csúnya dolog ezt mondani, de vannak, akiknél csak így megy. Egyesek nem valók szülőknek.

2013. szept. 16. 23:39
 4/10 zoliba' ***** válasza:
nagyon jó gyerekkorom volt.. Gyik mentes. És ilyenkor már aludtam,nem a gépet ütöttem 17 évesen.
2013. szept. 16. 23:46
 5/10 Lamakid333 ***** válasza:
Sajnos vannak szülők akik "túl féltik" a gyermekeiket. Emiatt nem lehet őket hibáztatni, de lassan nagykorú leszel, és jogod van találkozni, beszélgetni és ismerkedni fiúkkal. Ha nem ezt tennéd, akkor lennél abnormális.
2013. szept. 16. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen...nagyon is ilyen. Nálunk tabu a téma. Maradt a titkolózás. Tényleg nem szép, de ez van, ha az ember apácának a lánya. :D 16/L
2013. szept. 17. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem normális dolog.

A szülő dolga az, hogy irányítsa a gyerekét és felkészítse az életre.

A normális életnek pedig része az, hogy a lányok ismerkednek a fiúkkal, oda-vissza. 17 évesen már nyugodtan lehet kezdeni.

Megpróbálhatnád esetleg apukáddal is, talán ő normálisabb.

2013. szept. 17. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked van igazad! Anyukád nem hajlandó elfogadni, hogy felnősz! Valahogy biztos meg lehet értetni vele, hogy már nem kell óvnia téged annyira!
2013. szept. 17. 01:00
 9/10 anonim ***** válasza:
És erre neked kell rájönnöd hogyan, mert mi nem ismerjük őt...
2013. szept. 17. 01:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Én helyedben megmondanám neki az őszintét: Nézd, Anya, én őszinte leszek veled. 17 éves vagyok és ideje már ismerkednem a fiúkkal is, mert nem zárdába készülök (remélem tényleg nem :D). Ha ebbe beleegyezel, az mindkettőnknek jó, de ha nem, akkor csak az lesz, hogy én így is úgy is fogok a fiúkkal beszélgetni, te pedig folyton ideges leszel. Vagy mindkettőnknek jó, vagy neked lesz rossz, de azt én nem akarom.

Nekem olyan anyukám van, akivel lehet értelmesen beszélni a lányokról és nagyon drukkol nekem. De volt már más, amiben ezt el kellett játszanom vele és hidd el, működik. Csak okosan kell megfogalmazni, nem támadni. El kell fogadnia, hogy már nem ő dönt helyetted. Sok sikert! 16/F

2013. szept. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!