Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy soha nem lesz barátom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 vagyok, és úgy érzem, hogy soha nem lesz barátom... volt régebben egy nagy szerelmem, de mióta szakított velem, önbizalom hiányos is vagyok és egyszerűen úgy érzem, hogy nem kellek senkinek.. ráadásul mindenhol szerelmes párokat látok és annyira jó lenne, ha nekem is lenne valakim. De nincs... lehet az a baj, hogy túl átlagos vagyok és nem teszem ki a melleimet mint a többi velem egykorú? Mert remélem, hogy nem... Mikor fogok végre valakit találni magam mellé?:/2014. szept. 30. 20:35
1/10 anonim válasza:
Mutatsz képet, hogy hogy nézel ki?
2/10 Sakura^^ válasza:
ne görcsölj rá ennyire a témára. csak rosszabb lesz tőle. lazulj, élvezd hogy szingli vagy, van időd magadra, mindenre amit szeretnél csinálni. keress új hobbikat, sportolj, járj el barátnőkkel ide-oda, szedd össze magad előszöris. :)
3/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, csak pár évvel idősebb vagyok és nem csaj. Fogalmam sincs h h lehet ezt orvosolni, de sztem sehogy. Ha meg erőlteti az ember akkor meg rosszabb lesz..
4/10 anonim válasza:
'...lehet az a baj, hogy túl átlagos vagyok és nem teszem ki a melleimet mint a többi velem egykorú?'
Ha az az átlagos, hogy kiteszik a lányok a melleiket, akkor Te nem vagy átlagos, furcsán hangzik ez a mondat. :)
Fontos, hogy rendelkezz egy egészséges önbizalommal, hogy a kisugárzásodat befolyásolja és ismerkedjenek veled szívesen a fiúk. Most, hogy kiírtad ezt a kérdést, biztos kaptál már egy csomó privát üzenetet kiéhezett, magányos fiúktól/férfiaktól.
Ha nem öltözöl és viselkedsz olyan tucatszerűen és kihívóan, mint sok ribis lány, az nagy előny, értékes tulajdonság. Bízz magadban, én is csak akkor tudtam jól ismerkedni lányokkal, amikor összeszedtem magam szakítás után.
5/10 A kérdező kommentje:
Én már összeszedtem magam, egyszerűen csak szeretnék már valakit. Régen pont az volt a baj, hogy görcsösen kerestem. Most már nem keresem görcsösen, mégsem jön senki. :/ Pedig tök normális vagyok... úgy értem, mondom lehet, hogy pont ez a baj, hogy jó tanuló vagyok, nem vagyok az a "igyuk le magunkat a sárgaföldig" típus és nem vagyok antiszociális.. szóval tényleg nem értem... egyedül fogok megöregedni van egy ilyen érzésem :D
2014. szept. 30. 20:50
6/10 anonim válasza:
Hasonló érzésekkel küszködök, csak 20 éves vagyok és fiú...
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, büszke is vagyok rá, hogy nem ilyen vagyok... csak mikor látom, hogy igazából kb csak az olyan lányoknak van barátjuk az ilyen normálisaknak mint nekem, meg nincs, az nem kellemes... :/ Igen kaptam együttérző üzeneteket, és azokat köszönöm! :) Tudom, hogy ilyen korban még nem ilyennel kéne foglalkoznom, de nem tehetek róla.. csak szeretném ha valaki szeretne.. ha rám is úgy nézne valaki, hogy woow szeretem őt :/
2014. szept. 30. 20:54
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok egészen normális, aszociális és egocentrikus viszont meglehetősen, és van barátnőm. :) Lehet, túl sok a normálatlan pasi, én is eleve kizártam sok vonzó nőt anno a jelöltjeim közül, mivel szociálisak és túl normálisak voltak.
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom azokat, akik hasonló cipőben járnak, mint én :( Fel a fejjel skacok, nektek biztos hamarabb összejön, mint nekem :)
2014. szept. 30. 20:57
10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... én azért nem szeretnék változtatni azon, hogy akkor most minden hétvégén leiszom magam meg csupa karót viszek haza :D mondjuk nyilván ha bulizni járnék, akkor nagyobb esélyem lenne... nem komoly párkapcsolatra. Nyilván a normális alatt azért nem azt értettem, hogy én egy ilyen túl túl jó kislány vagyok... szeretek nevetni, hülyülni, a barátaimmal lenni és a szerelmen kívül, minden másban pozitív vagyok.. csak hát..
2014. szept. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!