Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem a baratom lenez! Szerintetek miert mondogatja ezeket?
Figyelt kérdés
Egy nagy hazat berel, en egy kis szobat. En vonattal jarok, o kocsival.
Szinte naponta megemliti mikor nala vagyok, hogy ugye mennyivel jobb ez a nagy haz , mint a te kis szobad ?
Vagy pl ma reggel tole mentem dolgozni , vitt kocsival es mondja, hogy ugye mennyivel jobb a kocsi mint a vonat?
Miert nez igy le?
Es hogy reagaljak erre ?
2014. szept. 9. 20:26
2/21 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez van, ezt kell szeretni
3/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lenézés-e ez a dolog, vagy inkább arra próbál utalgatni, hogy költözz hozzá. Én az utóbbira tippelnék. Reagálni pedig úgy tudsz szerintem, hogy megkérdezed tőle, hogy miért emlegeti ezeket a dolgokat ilyen gyakran.
4/21 Költőnő? válasza:
lehet h nem lenéz, csak örül, h tudja neked ( ha átmenetileg is) ezt biztosítani. A stílus nem mindegy, ahogy mondja.
5/21 Galaxis. válasza:
Ez egy majom! Ha van egy kis tartás benned nem hagyod, hogy lenézzen. Szakítasz vele! Ha pedig inkább hagyod csak, hogy autóval vigyen dolgozni akkor csak mosolyogj és kész.
6/21 anonim válasza:
maguarazz be neki es hagyd el.
7/21 Nemadnámmeg:S válasza:
Attól függ, hogy mondja nem biztos, hogy lenéz :/
8/21 A kérdező kommentje:
Nem karorvendo stilusban mondja, hanem csak mint egy sima mondat.
2014. szept. 9. 20:32
9/21 anonim válasza:
Ez nevetséges...nálunk én keresek többet (egyelőre...ez változhat bármikor), és soha nem mondanék ilyeneket a szerelmemnek.....szánalmas barátod van...
10/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lenéz, hanem büszke a dolgaira, felvágásnak tartom, amit csinál. Nem kellene ezt csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!